„2012 г. – Как ще продължи всичко след това?“ с Шандра Шуман – 20/05 – Варна

 
Лекция и практически упражнения на тема:
 
2012 г. – Как ще продължи всичко след това?
 
с Шандра Шуман
 
Дата: 20 май 2012 г.
Час: 16:00-18:30/19:00 часа
Място: Библиотека-Център „Виделина” – Варна
Цена за участие: 5 лева
 
Сред нас се разпространява несигурност. Един магазин затваря след друг, бизнеси фалират. Появяват се въпроси: Колко дълго мога да запазя работата си? Как и докога ще мога да си плащам сметките, ако цените продължат да се увеличават? И така нататък…
Много от нас внезапно и неочаквано се разболяват.
Взаимоотношенията се разпадат, защото хората просто се карат. Партньорите се разделят. Чувстваме се безпомощни и безсилни пред агресията, която на пръв поглед е изключително мощна.
Как можем да тълкуваме това, което се случва през тази година? И как ще продължи всичко след това? Как да се справим с нещата и как да реагираме на събитията, които се случват?
Какво можем да направим за себе си, за другите и за Земята, за да подкрепим идването на Златния век?
 
Тази лекция дава отговори на тези въпроси, както и някои практически упражнения на ниво съзнание и тяло.
 
превод: Камен Ковачев
 
 
Шандра Шуман е германка. Живее в продължение на 4 години във Варна с дъщеря си. В Германия работи като биолог, а след това и лечител.
Сега продължава да работи в Германия, Франция, Швейцария и България, като лечител и консултант по Фън Шуй, духовен учител и Майстор. Тя подкрепя и тренира хора по пътя им към себе си, сърцата им и личния им успех.
Освен кранио-сакрална терапия и меридианен масаж от китайската медицина, с които започва работата си като лечител, Шандра Шуман работи предимно на ниво енергия и съзнание. За да е в състояние да въздейства върху тялото и духа, тя използва като инструменти ръцете си, любовта си, огъня на любовта, звездна светлина и съзнанието, че ние всички сме уникални и нашият произход е един.
 
 
 
Изтегли PDF
 
 
"2012 г. – Как ще продължи всичко след това?" с Шандра Шуман - 20/05 - Варна