Венера – Да отворим сърцето си чрез връзките и Мъдростта на ген ключовете – Ритрийт с Андрю Фретуел – 25-29 септември – Боровец

Венера - Да отворим сърцето си чрез връзките и Мъдростта на ген ключовете - Ритрийт с Андрю Фретуел - 25-29 септември - Боровец
 
РИТРИЙТ
и
Мъдростта на ген ключовете
 
5 дни в Боровец с Андрю Фретуел и Gene Keys Bulgaria
От 25-ти до 29-ти септември 2019
 
Скъпи приятели,
 
Чудили ли сте се някога каква е ролята на всички връзки, които създаваме в живота си?

Чудили ли сте се защо имате определени и често повтарящи се предизвикателства с интимните си партньори, членовете на семейството, децата, приятелите, колегите и дори с хора, които бегло познавате или не познавате въобще, защото те просто задействат нещо във вас и ви натискат бутоните, по един и същи начин и за едни и същи неща?

Изключително щастливи сме, че тази есен имаме възможността да ви поканим на първия ритрийт на Ген ключовете в България, на който ще посветим 5 дни, в които всеки участник ще изследва тези въпроси лично за себе си в атмосферата на Рила планина!

През призмата на ген ключовете и Венерината поредица (която е насочена към опознаване на нашите модели на поведение свързани с връзките ни), нашите взаимоотношения се превръщат в един от най-плодотворните пътища за лична трансформация и излекуването на най-чувствителните ни рани. Рани, които често определяме като най-големите си слабости, заради начина, по който ни карат да се чувстваме и заради които често се вкарваме в една от най-пагубните игри – тази на размяната на вина, когато или обвиняваме себе, че ги имаме, или другите, че ни ги нанасят и човъркат в тях.

И все пак, Венерината поредица ни учи, че няма нужда от вина, всичко това са просто защитни механизми, чиято цел е да ни предпазят от нараняване (парадоксално, създавайки повече болезнени преживявания), но които също така ни предпазват и от любовта. Затова вместо да прекарваме остатъка от живота си в опити да се предпазваме от тях (съзнателно или не), ние можем да направим нещо много по-плодотворно – ние можем да ги излекуваме!

По време на Ритрийта всеки ще изследва своите лични модели на поведение свързани с 7 специфични аспекта от взаимоотношенията.
 
На този ритрийт ще прекараме 5 вълшебни дни в изследване точно на тези защитни механизми и ще си поставим за цел да открием скритите си съкровища, които те толкова упорито пазят от нас. Кои са вродените ни таланти и умения, които ни позволяват да общуваме с лекота, да обичаме пълноценно и да следваме сърцата си, за да сбъдваме най-съкровените си мечти в реалния свят.
 
За кого е този ритрийт?
 
Ритрийтът „Венера – Да отворим сърцето си чрез връзките“ е за всеки, който:
  • Иска да опознае себе си по-добре през призмата на своите взаимоотношения с ген ключовете.
  • Усеща връзките, любовта и общуването като приоритетна тема за себе си и иска да разбере повече за това как и защо те се случват в живота му.
Очакваме ви, заедно да се потопим в емоционалния свят на нашите ваимоотношения и да излекуваме раните ни свързани с тях!
 
Повече за ритрийта "Венера – Да отворим сърцето си чрез връзките", пълната му програма, кой е лекторът и как да се запишете, можете да разберете на:
http://genekeys-bulgaria.com/events/venus-retreat-bg/

 

За контакт:
info@genekeys–
bulgaria.com

РАННО ЗАПИСВАНЕ до 15-ти август

 

🇬🇧 For ENGLISH press here: 🇬🇧
http://genekeys-bulgaria.com/venus-retreat-en/