Само 3 свободни места за Практическия курс по Питагорова Нумерология с Мира Медарова – 14-15 март – Варна

Само 3 свободни места за Практическия курс по Питагорова Нумерология с Мира Медарова - 14-15 март - Варна
 
Заповядайте на
Практически курс по Питагорова Нумерология – 1 ниво
с Мира Медарова
 
14и и 15-и март (събота и неделя)
от 10.00 до 17.00
 
НУМЕРОЛОГИЯТА е науката, която изучава и обяснява въздействието на вибрациите на числата върху живота на човека. Магията на числата е използвана далече в древността за разпознаване на човешката енергия, уникалност, качества, потенциал и съдба. Вавилонци, китайци, евреи, египтяни са създавали и използвали своя система за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата. Западните традиции виждат в нумерологията изкуство, чрез което могат да се определят основни тенденции от пътя, характера и реализацията на личността.
 
Великият Питагор е казал, че светът е създаден от звуци, цветове и числа. Числата са тухличките, от които е изградена Вселената. Той е живял доста време в племето на лагоните, за които в преданията се говори, че били прилежни ученици на древните и тайнствени жители на Атлантида. И точно тези тайнствени знания е успял да усвои.
 
Магическата таблица на Питагор е лесен метод за самопознание и подобряване на отношенията с хората около нас. Питагоровата Нумерология има за цел да предаде техниката и инструментите за самопознание чрез енергийните вибрации на числата.

Практическият курс е интензивно обучение, което ще ви въведе в
– основите на Питагоровата Нумерология или квадрата на Питагор.
– как да изготвим нумерологична карта
– базовата информацията за числата от 1 до 9
– значение на числата в нумерологичната карта – броят и липсата им, норма и слабост и в кои области от живота и общуването ни се проявяват
– типове характери и защо сме толкова различни
– общуването и комбинациите между числата
– значението на мъжки и женски числа
– Дух, Душа и Тяло и как работят в нас
– Алтруисти, Партньори и Материалисти

Методът на Питагор работи сам, без значение вие какъв тип сте. Всичко, което говорите, ще бъде вярно. Отключва творческия потенциал на всеки. Първо променя нашето мислене и отношение към самите нас и след това променя отношението ни към хората, с които общуваме.

Водещ: Мира Медарова – нумеролог от 35 години. Открива Питагоровата нумерология като ефективен метод през 2000 година и вече 19 години помага на стотици хора в опознаване и трансформиране на личния си път. С удоволствие и готовност предава своя опит и смята, че всеки може да се научи да работи ефективно с този уникален и много лесен метод.

„Поднесена с хумор, за да няма обидени, но много сериозно подплатена с примери, тази нумерология ще ви очарова, както стана и с мен. Ще се радвам, ако изберете аз да съм вашия навигатор в пътуването към себе си и към другите! Това пътешествие има силата да ви направи щастливи и мъдри хора!“, споделя Мира.
 
Да си поиграем с цифрите и да опознаем себе си!
 
Носете си доброто настроение и неща за писане и бъдете готови да си тръгнете – променени и с разширен мироглед!

Такса обучение за двата дни: 170лв

Към момента има само 3 свободни места, запазете вашето сега!

– на телефон/вайбър 0888 053 377Зорница
– E-mail: zpetkova7@gmail.com или videlina777@abv.bg

Мястото се гарантира след предварително заплащане на минимум 50% от сумата.

Място на провеждане:

Варна, бул. Мария Луиза, 7, ет.2
0876 777 156
videlina777@ab.bg
 
Само 3 свободни места за Практическия курс по Питагорова Нумерология с Мира Медарова - 14-15 март - Варна