„5 стъпки към истинско благоденствие“ – безплатен тренинг – 01 ноември – Варна

 

Още от древността жените са се събирали, сядали са в кръг и в задушевни разговори по женски са обменяли знания, опит и мъдрост. В свещено и защитено пространство, в което се зачитат и почитат женските емоции и чувства, и където жените се чувстват чути, разбрани, приети, оценени и обичани, те са споделяли, както нуждите и болките си, така и най-съкровените копнежи на душите си.

Когато на едно място се съберат единствено жени, се създава лечебна и подхранваща енергия, която предразполага всяка от тях да разчупи оковите на собствените си съмнения и страхове и да върви по пътя към себе си.

В това нежно женско енергийно поле сетивата на жената оживяват и тя започва да пробужда могъщата женска енергия, живееща в нея.

Всяка жена е като еликсир за разгръщането на друга жена и от напълно непознати, те се превръщат в добри приятелки, в сестри.

И така в атмосфера на доверие и подкрепа, среща след среща в кръга, жените се изпълват с нова вяра в себе си и с жива действена сила да творят живота, за който мечтаят.

Ако искате и вие да се докоснете до подобна женска общност и да сте част от нея, усещайки и споделяйки лечебната женска енергия, сте добре дошли в нашето женско царство.

Подготвила съм ви поредица от срещи, всяка от които е неповторима и единствена по рода си.

Темата на предстоящата ни среща е

БЕЗПЛАТЕН тренинг

"5 стъпки към истинско благоденствие"

Предварителната регистрация е задължителна,
защото местата са ограничени!

 

Водеща: Христина Гудева, психолог, консултант по личностно развитие и щастлив живот

Моята мисия е да съдействам на всяка жена да развие здравословно самочувствие, осъзнавайки колко специална и уникална жена е, и от това състояние на пълно приемане и обич към себе си, да постигне трайно състояние на щастие и удовлетворение от живота си.

А ти искаш ли нов живот?

Ще подкрепя и теб да се свържеш с природата на женствеността си, да изградиш мечтаните хармонични взаимоотношения, да създадеш щастливо семейство и успешна професионална реализация. Ще ти помогна да се освободиш завинаги от болката, страха и несигурността, с лекота да преодолееш житейските си трудности и бързо да излезеш от личната криза в която се намираш.

    Повече информация за предстоящия тренинг,
можеш да намериш ТУК

 

  Ако желаеш да вземеш участие в предстоящия тренинг,
можеш да се запишеш на този имейл адрес:
jenskikryg@lifeinbliss.com

  Очаквам те с много обич в сърцето и знание,
което преражда душата и пресътворява живота!

Христина Гудева

www.lifeinbliss.com