Духовният лечител Никола Стоянчев във Варна – 8 декември

Духовният лечител Никола Стоянчев във Варна - 8 декември

 

Духовният лечител
Никола Стоянчев във Варна

на 8 декември –  неделя
в Радио „Варна”

• телефон за записване и информация:
0887 21 76 48 – Мерал

• броят на лечебните сесии ще бъде уточнен според броя на записаните

Повече от 22 години той лекува успешно дори невъзможни за традиционната медицина заболявания. За последните над 20 години събира богат доказателствен материал, част от който можете да видите и чуете в линковете към предаванията с него.

Сред излекуваните от него хора има случаи на всевъзможен спектър от  болести: множествена склероза, тежки форми на шизофрения, синдром на Даун, отписани от официалната медицина случаи с парези, миоми, диабет, високо кръвно налягане, очни, стомашно-чревни заболявания, гинекологични, ендокринни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, автоимунни  и онкологични заболявания.

• Журналистите го наричат: ”Чудотвореца от трите планини”, „едно от съвременните проявени чудеса” или „квантовия чудотворец.”

• Проф. Д-р Връбка Орбецова, „кръстничката на екстрасенсите” в България и председател на Сдружението на алтернативните лечители, в интервю от 2005 г. говори за Никола Стоянчев като „Един от лечителите, които наистина са се доказали. Говоря за хора, с които съм имала контакти, които съм ги проверила в хода на работа.”

•  „За пръв път в рамките на една година от стартирането на проекта се ангажирах с представянето на такава личност, заради изключителните резултати.” – казва известната журналистка София Тзавела,  в епизод 26, втора част на нейно предаване  „Новите досиета”, посветено на лечителя.

• За излекуваните от него хора, Никола е спасител.

• Никола нарича себе си ДУХОВЕН ЛЕЧИТЕЛ. „Посветен съм в най-великата тайна: Същността на всичко е Бог."

Как лечителят обяснява същността на Духовната дарба за изцеление?

• Духовното лечение винаги обхваща всичко, което е патология в  човека и в човешката съдба. Не защото аз зная всичко, а защото този, на когото служа, чрез когото живеем и когото сме Е всичко.

• Работейки с най-широк спектър от всевъзможни болести и здравословни състояния, зная, че лечението по духовен път не е свързано с нивото на академична изученост на здравния проблем. То винаги обхваща всичко! Всичко (тялото, душата, мислите, житейските ситуации). Но приемането на тази помощ зависи и от самия човек. Лечението е път, път по който можеш да тръгнеш, можеш и да се разочароваш бързо.

o Възможно ли е човек да бъде лекуван по духовен път?
Духовната дарба за изцеление е възможна, защото човекът и природата имат за същност този който ги е създал – Господ. Това е фундаменталната реалност, която предстои все повече хора да осъзнаят съвсем ясно. Не само, че човекът носи някаква искрица божия или че някаква частичка от Бога е в нас. Вие сте самия Господ т.е. от А до Я сте изградени от него, носите целия потенциал на света, цялата сила на света и всички възможности да бъдем най-различни са налице. Т.е. че човек може да бъде всякакъв (в това число и здрав) при това на мига.

Никола Стоянчев по БНТ и ТВ7:

http://vimeo.com/groups/218705

Никола Стоянчев по БНР:
Кога и как  е получил тази дарба, как лекува и наистина ли лекува – в предаването „Нощен хоризонт”

http://www.youtube.com/watch?v=tQxCAyB55VI

http://www.youtube.com/watch?v=SzdQCz-Q55o&feature=youtu.be                       
 

Духовният лечител Никола Стоянчев във Варна - 8 декември
 

Изтегли PDF