Фамилни и Системни Констелации – 7-10/06 – София – за фасилитатори

 
ОБУЧЕНИЕ ПО ФАМИЛНИ И СИСТЕМНИ КОНСТЕЛАЦИИ
 
ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ
 
 
в партньорство с
 
„French Institute of Family and Systemic Constellations”
&
“La Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques”
и
"Libre Universite du Samadeva"
 
организират за втори път в България
 
Сертификационна тренинг програма за фасилитатори
по Фамилни и Системни Констелации
 
Първи модул
 
07 – 10 Юни
гр. София
 
Броят на участниците в обучението е ограничен, необходимо е предварително записване.
 
Останалите до момента свободни места в тренинг групата са само 4
 
Предвидена е отстъпка при внасянето на таксата до 14-и Май.
 
Обучението за фасилитатори по Фамилни и Системни Констелации (Системни Констелатори) е предназначено, както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално с някоя от помагащите професии.
 
След покриване на сертификационните изисквания участниците в обучението ще получат сертификат от  “La Fédération de Psychogénéalogie et Constellations Familiales et Systémiques” удостоверяващ нивото им на компетентност и правоспособността им да водят индивидуални и групови сесии по Фамилни и Системни Констелации.
 
Към обучението има преведено на български печатно ръководство с обем от 150 стр. Като допълнителен обучителен материал е предвиден и комплект обучителни DVD–та с продължителност 80 часа.
 
Осигурен е симултанен превод на български по време на обучителните модули.
 
В тренинга е инкорпорирано и допълнително обучение по Есенциална Психология и Психология на Енеаграмата, което отличава и прави обучението по Фамилни и Системни Констелации провеждано от „Френския Институт по Фамилни и Системни Констелации” уникално по същността си в сравнение с всички провеждани понастоящем обучения по Фамилни и Системни Констелации в световен мащаб.
 
Водещ: Колин Д'Обре 
 
Съосновател и ко-директор на FIFSC и Libre Universite du Samadeva, Колин Д’Обре е и един от основателите на „European Academy of the Enneagram”. Автор на няколко книги, в това число за Психология на Енеаграмата и за Есенциална Психология и редактор на списанието “Science de la Conscience”. Колин е член на Международната Асоциация по Фамилни Констелации и е дългогодишен сертифициран обучител по Фамилни и Системни Констелации във Франция, а така също и в голям брой други държави от Европа, Африка и Южна Америка.
 
Фамилните констелации са метод, който е създаден за индивидуална работа и работа в групи. Той е насочен към хора, които искат да се справят с различни житейски проблеми и да намерят здрава основа и нова посока в живота си.
 
Този метод е поразително мощна и ефективна форма на помощ, която работи с индивидуалните проблеми, изхождайки от системна переспектива. Работейки с индивидуалните проблеми на клиента, констелаторът помага също и на хората от обкръжението му – на членовете на семейството му, както и на членовете на останалите общностни системи, в които участва клиентът.
 
Фамилните констелации са един подходящ, основен или допълнителен инструмент в набора от техники, с които боравят терапевтите и фасилитаторите и би обогатил техните знания и опитности с високо ефективна техника, която би им дала нови прозрения по отношение на човешкото поведение и психологическите проблеми, за които са призвани да помагат.
 
Повече информация за Фамилните констелации, както и за предстоящия тренинг, можете да намерите, като кликнете върху следващите линкове:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Ако желаете да вземете участие в предстоящия тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности на посочените по-долу имейл адреси и телефонния номер.
 
Сърдечни поздрави,
Екипът на ИИР
 
0878 665 668 
 
Изтегли PDF