LONDON: 2 РОДОВИ семинара с Аида Марковска – 22-23 октомври 2022

LONDON: 2 РОДОВИ семинара с Аида Марковска - 22-23 октомври 2022
Здравейте, българи в Обединеното кралство, българи в Лондон и всички приятели,
След толкова много покани и обмисляне, след разни безобразни пандемии, трудни и невъзможни преходи и полети, вече е време да се срещна с вас и да ви разкажа за рода и българската родова традиция.
Преди две години направих един вълнуващ семинар, начерен “Живот в чужбина- личен избор или родова повеля” и сега на живо ще бъда с вас, за да ви разкажа повече за вашата лична необходимост да сте там, в чужбина, далече от дома, сред “чуждите” хора, както и дали това е наистина ваше решение или нещо ви е завело в този огромен, мегаполюсен световен град.
Знаете, самите англичани как държат на традицията си, на тяхното си и колко трудно и почти невъзможно е да “им вземеш ума” и да те видят, чуят и приемат такъв, какъвто си – самороден къс балканско злато, със златно сърце, отворен ум и жажда за работа, с която не само да си изхраниш семейството, но и да постигнеш мечтите си за свят, пълен с мир, добро и чудеса.
Разбира се, ще отговоря и на въпросите ви – особено ако вече сте видели видеата в този сайт и в YouTube, в които говоря за силата на българския ни корен.
Приготвила съм два семинара: по един в събота и в неделя с различни теми и насоченост, може да изберете единия или другия, но също и двата; да дойдете сами, но и с приятел и близък; можете да питате активно или притихнали да обмислите, това което ще чувате от мен. Всичко си може- по български, по нашенски – аз ще говоря повечко, а после вие ще питате спокойно и на воля. Стига да знам отговорите: ще споделя всичкото си знание и опит.
С мен ще е Нели Йорданова- дипломиран родов терапевт от Школата ни за родова терапия “Задругата на родонавтите”, която ще бъде моя домакин в Лондон и ще запише, насочи и поговори с всеки от вас, който иска да се видим.
Датите: 22-23 октомври 2022г. от 11 до 18 ч
Семинар на 22 октомври, събота: “Законите на рода – нашият компас в живота”. Ще преподам и разгледаме подробно десетте родови закона, които движат нашата скрита динамика. Всеки закон е не само житейски постулат, а биологично, природно утвърждение, срещу което да се върви е болезнено и трудно; как можем да си дадем свобода и сила чрез познаването на тези закони.
Семинар на 23 октомври, неделя: “Живот в чужбина – личен избор или родова повеля” е много подробно разглеждане на силите, които ни водят в чужда страна и възможностите да бъдем успешни където и да сме в чужбина.
Място: Лондон (при записването ще ви кажем точно къде), Великобритания
Точният адрес е:
BUILDERS ARMS
New Barnet
3 Albert Road
New Barnet
EN4 9SH
В близост за две спирки на метрото до центъра и има места за паркиране.
Цени:
* 1 семинар: 80 паунда;
* 2 семинара: 140 паунда;
* Цена за двама за 1 семинар: 140 паунда;
* Цена за двама за 2 семинара: 260 паунда.
В цената влиза:
* семинарна такса и лека почерпка за всеки от дните.
Има възможност всеки да си поръча и обяд на място.
ЗАБЕЛЕЖКА: При запитвания и проявен интерес мога да направя и следобедно занимание на 21 октомври, петък от 18 ч до 21 ч. със свободен разговор или теми, зададени от вас, с цена 35 паунда на човек, за двама от семейство или домакинство 50 паунда; за двама приятели – 60 паунда.
Записване и въпроси: в България e Мирена 0898233118, в Лондон е Нели: +447843158373
Моля да изпратите това съобщение на вашите приятели в Великобритания.
И накрая, въпреки че е клише, много ми се иска да видя всички вас, но местата са силно ограничени. След запълването им няма да имаме възможност да записваме повече хора.

ЗА БЪЛГАРИЯ!

LONDON: 2 РОДОВИ семинара с Аида Марковска - 22-23 октомври 2022