Моника Балаян отново във Варна с нов курс „Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ“ и представяне на книгата „Хиперсъзнание“ – 14-18 април – Радио Варна

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна
„Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ“

Представяне на книгата „Хиперсъзнание“

5-дневен Сертификационен курс

от 14 до 18 април в Радио Варна

от 19:00 до 22:00 часа

Водещ: Моника Балаян

Записване и информация: 0899 118 450
Мария Балтаджиева

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна
Шумерите са дошли от нищото и са отишли незнайно къде.

Древните шумери, загадъчните строители на първата цивилизация в нашия свят са оставили след себе си не само величествени зикурати (древни шумерски храмове) и сложна писменост, но и една от най-интригуващите загадки в историята. Сред артефактите, открити от археолозите, има плочки, за които някои изследователи твърдят, че съдържат нещо повече от описания на ритуали и закони. Тези древни текстове, издълбани в камъка, крият кодове, свързани със съдбата на човечеството.

Твърди се, че шумерите, притежаващи знания, за които много съвременни учени не са и сънували, са успели да разгадаят тайните на Вселената и са ги закодирали в своите текстове. Тези кодове могат да дадат ключа към разбирането на Космическото предназначение на човека, на неговия произход и бъдеще.

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна
Помниш арменския Вишап 🙂 Медитациите, които бяха невероятно емоционални и впечатляващи. Ще разбереш как ВИШАП е свързан с древните шумери и за какъв портал говорихме на курса „Кодът към твоята съдба“. Още едно фантастично нещо: как древните Шумерски Богове са свързани с Извънземните и какво представлява Златният Век в съдбата на човек.

А най-интересното:
Как всичко това е свързано с теб и твоите умения да променяш съдбата си ще разбереш на курса
Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ!

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио ВарнаМоника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна

 

 

 

 

 

 

 


Освен това крилете и способността да се лети винаги са заемали специално място в човешкото въображение и митология, привличайки хора от различни култури през вековете.
Какво отношение Крилата на Шумерските Богове имат към теб и към твоята съдба?

Всичко това ще бъде в курса „Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ“

А сега за усмивката на съдбата, която, сигурна съм, си срещал многократно в живота си.

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна„Усмивка на съдбата“ – ситуация, при която неочаквано събитие води до положителна промяна в живота на човек. Усмивката на съдбата обикновено се асоциира с щастието и с късмета! Типична усмивка на съдбата е, когато придобиваш нещо ценно или постигаш нещо въпреки трудностите. Понякога нещата, които ни се струват неблагоприятни или неудобни, в крайна сметка се превръщат в най-големите благословии и ни водят към по-добър живот.

Това е истинската същност на усмивката на съдбата.

Усмивката на съдбата може да бъде и среща с човек, който напълно ще промени живота ни.
Понякога усмивката на съдбата може да бъде и внезапно усмихнато късметлийско събитие, което дава положителен обрат на нещата. В основата на усмивката на съдбата е идеята, че не си струва да се отчайваме и да се гневим, че не всичко е под наш контрол.

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио ВарнаУсмивката на съдбата може да бъде и възстановяване от болест или преживяване на трудна ситуация.
Усмивката на съдбата може да бъде и възможност да се изпълни някое дългоочаквано желание.
Усмивки на съдбата могат да бъдат положителни промени при близките ни хора.
Усмивката на съдбата може да се яви и като неочакван успех!
Усмивката на съдбата може да се прояви и като идея или вдъхновение, което променя живота ни.

Накрая, усмивката на съдбата може да бъде и когато сме БЛАГОДАРНИ за всичко, което имаме в живота си.

Например, да сме БЛАГОДАРНИ за дома, семейството, здравето и възможностите, които Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варнаимаме. Благодарността и осъзнаването на това, което вече имаме, ни прави по-щастливи и усмихнати.

Днес съм почетен професор, с много награди и дори с уникалната награда „Свети НАРЕКАЦИ“, която имат само 21 души в целия свят.
Днес аз разполагам с единствените в света уникални научни изследвания, патентовани научни уреди, които доказват, че мисълта е материална, че човекът е продукт на нематериалния свят, това е сензация, която ми беше поверена от учените в научноизследователски институти.

Но това е днес, а през 2019 г. аз мислих, че животът ми свършва и дори нямах надежда, че ще оцелея, макар и във всички периоди на моя живот да съм имала усмивки на съдбата. И през 2019г. съдбата също ми се е усмихна и до сега се наслаждавам на усмивките й. И аз заявявам с пълна отговорност, че Усмивката на съдбата е АБСОЛЮТНО ИСТИНСКО ЧУДО, КОЕТО Е ВЪЗМОЖНО!

Защото през 2019 г. аз оцелях благодарение на усмивката на съдбата! И знам каква е стойността на всеки ден, който живея.

Благославям моята усмихната съдба!

В курса могат да участват и хора, които не са участвали в предишните курсове.

Какво те очаква на курса?

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна► В предишния ни курс „Кодът на твоята съдба“ заедно разгадахме тайната на уникалните кодове, които пишат сценария на живота ни. Научихме се как да разчитаме кодовете на името си и да разбираме влиянието им върху нашия път. Сега, с курса „Усмивката на съдбата“, сме готови да ти предложим нещо още по-вълшебно и трансформиращо.
► „Усмивката на съдбата“ е уникална възможност не просто да разбереш и приемеш своя уникален житейски код, но и да се научиш как да го промениш.
► Ще преминем от пасивно възприемане към активно създаване, от разшифроване към написване на собствената ти уникална история.
► Този курс ще ти даде ключовете за контролиране на съдбата ти, позволявайки ти не само да предвиждаш, но и да оформяш бъдещето, както желаеш.
► Ще се научим на умението да променяме кодовете на съдбата, на изкуството да създаваме нови вибрации, които да привличат желаните промени и възможности в живота ти.
► Ще се научиш как да влияеш върху хода на съдбата си, променяйки установените модели на мислене и поведение, като по този начин отваряш вратата към нови хоризонти.
И тогава ще разбереш как ШУМЕРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ предава своята усмивка на твоята съдба. И как може да ползваш тази ШУМЕРСКА УСМИВКА в своя живот.

♦ С нас можеш не само да мечтаеш за по-добър живот, но и активно да го създаваш, стъпка по стъпка, реализирайки най-съкровените си желания.
♦ Всички участници в курса ще получат подарък: планетата и стихията, които съответстват на името им.

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна
СЕРТИФИКАТ за право на ползване

♦ Участниците в курса „Усмивката на съдбата от Шумерите“ ще получат сертификат за завършен курс и правото да използват методите, таблиците, техниките и знанията за предоставяне на услуги на други хора.

Такса: 320 лв

Записване и информация: 0899 118 450
Мария Балтаджиева

 

Моника Балаян отново във Варна с нов курс "Усмивката на съдбата от ШУМЕРИТЕ" и представяне на книгата "Хиперсъзнание" - 14-18 април - Радио Варна