Най-дълбоките прозрения за произхода на болестта и как да живеем без болести в съвременния свят – 20/06 – Варна

 

Най-дълбоките прозрения за произхода на болестта и как да живеем без болести в съвременния свят - 20/06 - ВарнаКлуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 64-89-22; 0894/790 909

Лекции, семинари, курсове, сбирки, представяния на книги и прожекции на филми в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************
 
Лекция
 
Най-дълбоките прозрения за произхода на болестта и как да живеем без болести в съвременния свят
 
на 20/06 – сряда – от 18:30
 
лектор: Геновева Костова Георгиева – класически хомеопат
 
Приятели, продължаваме темата за здравето и болестта, която започнахме на Форум "Здраве. Време е да се събудим и да разберем чистата Истина за трайно и дълбоко изцеление. Силата е вътре в нас, но как да стигнем до нея? Къде е „препъни – камъчето” в човешката еволюция, довел хората до тава състояние?
 
Има много начини да стигнем до скритите сили в нас, но кой е правилният? Човекът е една цяла Вселена и е много вълнуващо да разберем как да стигнем до центъра на тази Вселена просто използвайки Прирoдните закони, които действат от векове. Как да постигнем това ниво на здраве, при което освен да излекуваме физическите си проблеми можем да се почувстваме като съвършена част от цялото като хора без ограничения, изживяващи живота си в състояние на истинска хармония. Постижимо ли е това?
 
Ще ви се разкрие една тайна, която е стояла пред очите ни от векове, която никой до сега не е разкривал в такава дълбочина.
 
Ако се чувствате повяхнали, елате да се изпълним заедно с „жизнен сок” и да разцъфнем, изразявайки целия потенциал, който Творецът е вложил в нас. Каним ви на едно пътуване не просто към същността на човека, а към сърцевината, отвъд емоциите и ума.
 
Ще има и медитация за повдигане вибрациите на Земята във връзка с миналите земетресения. Всички заедно можем много да помогнем за изчистването на София, Земята и Вселената от наслояванията!
 
Заповядайте, наистина си струва!
 
Вход: дарение. Ще има кутия за дарения, за да се покрият разходите за наем на зала и т.н. Всеки може да дари, каквото пожелае, за да се сее Светлината на Истината по света!
 
Телефони за контакт: 0889 91 98 89 – Геновева Костова Георгиева – класически хомеопат и лектор

 

Изтегли PDF