Обучение в самолечение – 6-7/04 – Стрелча

 
 
ОБУЧЕНИЕ В САМОЛЕЧEНИЕ, АКТИВАЦИЯ  И ХАРМОНИЗАЦИЯ
НА ЕНЕРГИЙНАТА ВИ СИСТЕМА  –
СТРЕЛЧА, В ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ
 
Скъпи Приятели, каним ви да споделим енергиите на предстоящето Пълнолуние и да ви предоставим възможност да научите нови методи и практики  за самолечението и самоусъвършенстването ви.
 
Работим с Махатма енергията, най-новата енергия постъпила на планетата ни, която ни подготвя за промените и тяхното окончателно завършване.
 
Съществува огромен растеж и възможности за изменения в това динамично време. При Пълнолуние, Земята се намира между Луната и Слънцето, като при това Луната е максимално отдалечена от Слънцето. Това прави Лунния принцип изключително активен и всички области, които са под негово влияние се насищат с енергия и се активизират.
 
С Пълнолуние в Овен и Луна във Везни ще призовем енергията на: спокойствието, разбирателството, добрите маниери, музиката, танците, нежността, красноречието, умението да бъдем добри партньори, стремежа към справедливост, мир, красота и контакти, естетично чувство.
 
Ритуала ще проведем в китното подбалканско градче Стрелча и неговите околности. Там се намира древния Тракийски храмов комплекс “Жаба Могила”, Стрелчански скални образования (наподобяват Белоградчишките скали и имат сходна енергийна функция, както всички Тракийски светилища).
 
Основна Програма
 
Важно: обучението е практическо,  цялата информация се записва и се предоставя за самостоятелна работа. Моля, носете си флашки, за да ви я запишем.
 
Петък: Пълнолуние (вечер)
1. Ритуал на Космическата Хармония: Енергийно балансиране на петте елемента на човешката ни система /вода, огън, въздух, земя, етер/ с по-висшите елементи Акаша /интуиция / и Космически огън /висше знание/.
 
2. Лечебен сеанс по квантово препрограмиране, Активация на латентна ДНК –
Активиране на светлинните кодове на Висшите ни аспекти /нивата на Душата, Висшия Аз, Аз съм Присъствието/
 
Събота: след Пълнолуние
3. Обучение в ченълинг, контакт с духовните ви водачи и личните ви ангели пазители.
 
4. Хармонизация на мозъчните полукълба и балансиране на лява и дясна страна на тялото, възстановяване електропроводимостта на нервната система.
 
5. Одухотворяване на материята – светлинна трансформация на клетъчно ниво, материализация на желания, цели, осъществяване на проекти.
 
Организация
  • 06.04 Петък –  заминаване за Стрелча.  – Среща на групата в град Стрелча 19ч, http://www.bgmaps.com/map/strelcha
(намира се в Подбалкана между Панагюрище и Копривщица)
 
Настаняване в хотел Средна гора –  www.sredna-gora.com
  • Начало на светлинната работа /обучение и лечение/ – 21ч. и посрещане на пълнолунието.
  • 07.04 Събота   – Събиране на групата за светлинна работа  – 2-а част – от 10ч.  и ще работим до около 14-15 часа следобед.
  • По желание допълнително лечение и обучение.
За всеки, който желае, можем да резервираме втора нощувка и допълнителна програма на место, тъй като лекторите ще останем да продължим лечението на планета Земя  от Стрелча.
Молим, всички участници, да ни пишат на e-mail: veda_mahatma@abv.bg
А тези, които са от София да ни се обадят, може да пътуваме заедно (тръгване от София в петък – 16:00 часа)
За тези, с които ще се видим на място, ще ви чакаме с Радост и Любов. J
          
Важно: Носете си топли дрехи, пролетта все още е ранна 🙂 и нещо за сядане – шалте или одеало. Може да си донесете и кристали, за да се заредят с енергията.
 
Цена за участие – общо двата дни: 37лв, само мероприятието на пълнолуние: 28лв.
Нощувка на човек: 15-20лв.
 
Допълнителна подготовка и жокерчета:
 
Пълнолуние. Насочете вниманието си върху пълнотата, изобилието, възможностите, магията, красотата, любовта, подкрепата, плодородието, силата, творчеството. Чиста вода, огън, въздух, земя, етер и всички съюзници и елементали. Признайте си правото да получите благословията и всички дарове на Духа. Имайте благодарност за начина, по който наистина сте благословени. Бъдете Светлината за всичко в живота си и около вас.
Възнамерете, че това Пълнолуние действа като маркер за нова отправна точка. Потенциалът на знака Овен, носителя на Новото ни дава енергията да осъществим Себе си. По-висок емоционален център е на разположение в красота, вдъхновение и връзка с Духа и Духовния свят. Не губете време за съмнение, срам, съжаление, вина, гняв, отчаяние или разочарование. И ако го видите в другите, смирете се, но не се присъединявайте. 🙂 Фокусирайте се върху това, което имате в момента и как напълно и безусловно ви се дава от Духа. Внимавайте какво възнамерявате, вместо както обикновено – намеренията да бъдат по-добри и повече, отколкото някога сте си представяли.
 
Контакти, за да заявите участие:
 
0897- 885-912 Азара Лайт
0888-77-96-95 Ейкън Илайра
 
 
 
Изтегли PDF