Първият принцип на живота – лекция, медитация, лечебни сесии с Патрик Сан Франческо – 24 юни – София

Първият принцип на живота - лекция, медитация, лечебни сесии с Патрик Сан Франческо - 24 юни - София

Разговори за високо съзнание с Патрик Сан Франциско

"Първият принцип" е същността на живота как да живеем в хармония с вселенските честоти. Патрик ще ни разкаже за своя опит как да постигнем тази хармония, за механизмите на вселената и методите, с които можем да го постигнем.

Лечител. Учител. Хуманист

Патрик Сан Франциско е международно признат хуманист и световно известен енергиен лечител от Гоа Индия. Той е председател на Самарпан фондейшън, регистрирана в Индия, Южна Африка и Малауи. Патрик пътува постоянно по света, често лекува хиляди хора на ден. Провежда курсове-семинари, на които преподава своя уникален метод за енергийно лечение. В семинарите си POWER LIVING (силата на живота) учи хората как да използват Селестинска енергия, за да се лекуват самите себе си и другите от физически, психически, ситуационни и емоционални заболявания. Също така провежда срещи – разговори за високо съзнание и лечебни индивидуални сесии.

Патрик започва да лекува, когато е бил 4 годишен и е отдал живота си да служи на хората.

Неговият принос за хората чрез лечението, хуманитарните проекти и жизнеустойчиви изобретения са световно признати, а философията му за живота е безценна.

Той е пионер по отношение на уникална технология за устойчиви при земетресение, зелени къщи на достъпни цени, която е представена на UN Симпозиум за академично въздействие през Септември 2015 г. https://www.youtube.com/watch?v=H-ftYLWtm9w&t=56s

В България Патрик Сан Франциско ще направи Сатсанг среща-разговори за високо съзнание на тема "Първият принцип", върху койтo се базира същността на живота в хармония с вселенската честота и баланс. След което ще проведе групова медитация.

След събитието ще имате възможност за лична среща с Патрик. Това е среща – един по един, в която ще може да му зададете личен въпрос, за който той да ви помогне . Не е задължително да е свързан със здравословен проблем. Може да обсъждате всяка тема като професионална, лична, домашна, философска или духовна. Не е задължително да става дума за изцеление. За личните срещи няма допълнителна такса, но който желае може да направи дарение за фондацията Самарпан. Като предаде нататък подкрепа. Фондацията подпомага хората, животните и възстановяването на околната среда.

Редът на личните срещи ще бъде по реда на записването за лекцията, с предимство ще са майки с деца, тежко болни и инвалиди!!!

При личните срещи трябва да дадете на Патрик много кратко описание на своя проблем. Също може да се пита за човек, който не може да присъства, като носите снимката му. Не повече от една снимка на един човек.

Програмата на срещата с Патрик – 24 юни 2018 – Зала Универсиада, София

12:30 – 14:00 ч. – регистрация и настаняване

14:00 – 15:30 ч. – Сат Санг – Talk – лекция за "Първият принцип"

15:45 – 16:00 ч. – кратка почивка

16:00 – 16:30 ч. – медитация с Патрик, за хармонизиране с честотата на Вселенската енергия.

16:30 – лични срещи с Патрик

Срещите ще се осъществят след предварително записване, като реда ще се определя според реда на записалите се за лекцията. т.е. първите, които са запазили своите места за лекционната част ще бъдат първи на срещите с Патрик. С предимство ще бъдат майки с деца, тежко болни и инвалиди.

Часът на приключване е относителен в зависимост от броя на участниците

Цената за Сат Санг – лекцията и медитацията е:

45 лв. – до изчерпване на свободните места

Лечебните сесии са безплатни, който има желание може да подкрепи дейността на фондацията с дарение.

Таксата за лекцията е такса на организаторите, за да могат да осъществят пътуването и събитието с Патрик. Самият той не получава нищо от тези събрани средства.

Как да запазите своето място и да си закупите билет?

– на място в деня на събитието;

– Предварителна продажба на билети: последвайте линка, направете регистрация в сайта на promoclub.bg и получете своя код за заплащане в каси на Изипей (до 96ч. след получаването му):  https://promoclub.bg/product-preview.php?id=4683

Организаторите си запазват правото да спрат продажбата на билети при изчерпване на свободните места.

Местата са ограничени.

Първият Принцип (www.thefirstprinciple.org) обхваща философията на Патрик – медитациите, обучения за "Как да използваме лечебната енергия на вселената?", дискусии и др.

Първият принцип подкрепя проектите на фондация Самарпан, която е неправителствена организация (www.samarpanfoundation.org) на Патрик – благотворителен тръст, работещ в различни части на Индия, Непал и Африка. Тя съществува, за да осигури подпомагане на хората и животните и възстановяване на околната среда. Идеологията на фондацията е да разширява мрежата на Samarpan в световен мащаб, за оказване на помощ от всякакъв вид, където има такава хуманитарна, екологична или екологична нужда. Фондацията "Самарпан" се управлява предимно от доброволци и дарения.

Мантрата на Патрик е Любов, Мир, Щастие, Доброта, Простота и Чистота. Тази философия е персонифицирана в неговото доброволчество и е демонстрирана чрез проектите на фондацията.

"Гледай отвъд с разбиране.

Гледай наоколо с любов

Гледай напред с вяра"

– Патрик Сан Франциско –

За повече информация за философията, делото и обученията на Патрик може да посетите сайта му:

https://www.thefirstprinciple.org

Допълнителна информация:

Патрик Сан Франческо е и световноизвестен енергиен лечител и хуманист от Гоа, Индия. Той е председател на Самарпан фондейшън, която има стотици проекти в 13 държави. Фондацията строи училища, болници, помага на най-бедните, на животните и екосистемите. Сан Франческо изобретява и внедрява методика за строеж на къщи с използвани пластмасови бутилки, пълни с кал. https://www.facebook.com/460500071030925/ videos/467071730373759/

Патрик непрекъснато пътува по света, за да лекува стотици хора на ден. Той провежда курсове, на които преподава своя уникален метод на енергийно лечение и промяна на съзнанието. За първи път Патрик Сан Франциско ще дойде и в България. На 24 юни, в София, зала Универсиада, той ще направи Сатсанг среща-беседа на тема „Първият принцип“, който е същността на живота. Живот в хармония с вселенската честота и баланс.

След лекцията ще води медитация, за хармонизиране с честотите на Вселената.

За лична лечебна среща ще има възможност всеки участник след края на медитацията. Тази среща е безплатна, но редът за срещите ще се осъществява по реда на записването за лекцията. С предимство ще са тежко болни, родители с деца, много възрастни хора. Всички, които са преминали през лечебен процес с Патрик ще получат неговият WatsApp контакт и ще могат да поддържат 24/7 връзка с него и ако се налага последваща дистанционна връзка.

Част от интервюто в списание 8, брой 6 юни 2018

– Здравейте, Патрик Сан Франческо. Идвате за първи път в България, малцина ви познават у нас. Кой сте вие всъщност?

– Обикновен човек. Хората ме мислят за специален, но не съм. Смятат, че за да лекуваш, ти трябва дарба. Всъщност всички имат такава, но не знаят. Аз показвам на хората как да я използват. Всички хора са еднакви. Затова и Патрик е нормален човек от улицата.

– Как станахте лечител?

– Когато бях на 4 години, брат ми се разболя много тежко. Лекарите бяха категорични, че ще умре. Но аз не бях съгласен. Тогава бях малък и си мислех, че Бог е на небето. Затова отидох в градината, погледнах нагоре и започнах да му се карам и да настоявам да излекува незабавно брат ми… И той се оправи, още същия следобед вече беше добре. Тогава никой не ми обърна внимание. Но когато някой от семейството се разболееше, аз отново излизах в градината, започвах да говоря на Бог… и болестта си отиваше. Така хората в града решиха, че Бог чува молбите ми, и започнаха да прииждат у дома. Това не ми харесваше, защото другите деца играеха, а аз трябваше да лекувам. В смисъл, че излизах в градината и карах Бог да се оправи с болестта.

– В медиите пише, че сте се излекували сам от парализа.

– Когато бях на 17 г. паднах и си счупих врата на две места. Доктори от различни места казаха, че ще остана на легло завинаги. Като чух това, започнах да се смея. Те си помислиха, че е от истерия. Но аз им казах, че искам да говоря с баща ми. Тогава го попи- тах: „Тате, ако имаш много скъпа кола и тя се счупи, къде ще я закараш на сервиз: при механика покрай пътя или в завода, където са направили колата?“ Той ми отговори, че щом е скъпа, в сервиза на завода. Аз му обясних, че за мен докторът е механикът покрай пътя и аз избирам да отида в завода. Просто погледнах към Бог и му казах: „Ти ме създаде, сега ме оправи“. След месец вече можех да ходя.

 

Повече информация за Патрик Сан Франциско, за философията и методите му може да намерите:

– в страницата за България https://www.facebook.com/pg/Patrick-San-Francesco-Bulgaria-460500071030925/events/?ref=page_internal

Във видеата с български субтитри:

– https://www.facebook.com/460500071030925/videos/462654330815499/

– https://www.facebook.com/460500071030925/videos/460529007694698/

– https://www.facebook.com/460500071030925/videos/461134540967478/

Първият принцип на живота - лекция, медитация, лечебни сесии с Патрик Сан Франческо - 24 юни - София