Представяне на „Дълбините на душата“ от Румяна Халачева – Добрич и Варна – 27 и 28 юни

Представяне на "Дълбините на душата" от Румяна Халачева - Добрич и Варна - 27 и 28 юни

Здравейте, приятели от моя любим кармичен град Варна и съседния Добрич!

За мен ще бъде удоволствие и чест да се видим на представянето на моя втори роман – „Дълбините на душата“.

Срещите са:

27.06.2023 г. от 18:00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе“ – Добрич

28.06.2023 г. от 18 часа в малката зала на Радио Варна. Със специалното участие на Александър Лазаров – кавал.

Тази втора книга е продължение на Дълбините на древността и отново е сбор от много ценни истински знания в увлекателна форма. Роман за българския дух; за силата на любовта и прошката; за Божествената същност на всеки от нас, която ни дава възможност да променяме себе си и света. Защо през последните години страданието се увеличи неимоверно? Какви кармични товари носим през многото си прераждания до днес и как да се освободим от тях? Защо в душите ни внезапно и необяснимо избликват мъка, болка и тъга и как да ги превърнем в Светлина? Защо разделите се превърнаха в „епидемия“ на съвремието?

Съществуват ли начини да запазим здравето си и да удължим младостта? Какво бъдеще очаква България и света и можем ли да му въздействаме? В романа ще намерите отговори на тези въпроси. Макар и продължение на „Дълбините на древността“, той може да бъде четен и самостоятелно.

И двата романа носят силен положителен заряд и помагат по различни начини. Очаквам ви! Представяне на "Дълбините на душата" от Румяна Халачева - Добрич и Варна - 27 и 28 юни❤️Представяне на "Дълбините на душата" от Румяна Халачева - Добрич и Варна - 27 и 28 юни