Представяне на книгата „Хиперсъзнание“ от Моника Балаян – 10 юни – Варна

Хиперсъзнание: Революционни техники, базирани на научни изследвания за препрограмиране на подсъзнанието

Представяне на книгата на 10 юни
от 18 часа в Радио Варна

Представяне на книгата "Хиперсъзнание" от Моника Балаян - 10 юни - Варна

Дългогодишните изследвания на психоложката
Моника Балаян
и натрупания опит на
Петя Минкова
като научен журналист се обединиха по неповторим начин в тази книга.

Тя е за тези, които са се убедили, че старите методи не работят и търсят нещо ново и революционно – книгата съдържа иновативни техники и конкретно практики, с които може да се препрограмира подсъзнанието. Тя е за всички, които искат да впрегнат тази стихия – неосъзнатата сфера – да работи за тях,  а не срещу тях. С нея ще разберем колко различни програми в подсъзнанието ни блокират – със страхове, с мързел, с преяждане, с хаос в личния живот, с натрапчиви мисли за провал, с болести и т.н.

Ще видим как този „Вирусен софтуер“ може да бъде изчистен и на негово място да вкараме нов, с който да сбъднем и най-дръзките си мечти. Ще научим кои са кодовете към подсъзнанието, как да общуваме на неговия език, как да „улавяме“ точните отговори, да стартираме мозъчните вълни на хиперсъзнанието, да програмираме успеха и новия свят, който искаме да оставим на децата си. Ще се запознаем и със спиращите дъха резултати на всички хора, които от 2021 г. насам експериментират с иновативния метод.

 Тази уникална система се базира на древни знания, които Моника откри в Матенадаран – едно от най-големите хранилища за ръкописи от зората на цивилизацията, и на съвместни изследвания с професори от Института по физиология „Орбели“. За новаторските си проучвания и резултати през 2023 г. Моника Балаян е обявена за Психолог на годината, а за големия и принос в психологията и е присъдено званието почетен професор на WАРА (World Association of Performing Arts).

 Петя Минкова от 1995 г. е журналист, до 2022 г. е зам. главен редактор на вестник „168 часа”, от 2023 г. е част от проекта „24 часа – 168 истории“, а от 2018 г. е зам. главен редактор на списание „Космос“, където работи с едни от най-изявените учени в света.

КНИГАТА МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ
ТУК