Представяне на новата книга „Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС: Техники за емоционална свобода“ от авторката Ирена Рельовска-Бартън – 20 юни – София

Представяне на новата книга "Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС: Техники за емоционална свобода" от авторката Ирена Рельовска-Бартън - 20 юни - София

Настрой подсъзнанието си за изобилие  – с ТЕС и Ирена Бартън

Представяте ли си какво би било, ако можете да имате всичко, което поискате, в която и да е област:

  • материално и финансово изобилие,
  • дълбоки и пълноценни взаимоотношения с любов и разбирателство,
  • бизнес успехи, повече клиенти и приходи, осъществяване на проектите ви,
  • всичката енергия, която ви трябва, за да влезете в блестяща форма,
  • здраве във всички клетки на тялото ви,
  • духовно умиротворение и пълнота, които хранят душата ви.

Съзнателно, може би това ви се вижда невъзможно. Но ако накарате подсъзнанието си да работи за вас, изобилието може да стане реалност в живота ви.

Елате на представяне на книгата с демонстрация

Настрой подсъзнанието си за изобилие – с ТЕС и Ирена Бартън

 Кога: 20 юни 19.00 – 20.30 ч.

Къде: София, Проджект Лаб, бул. „Кн. Мария Луиза“ 58, зала Европа

Изобилието е начин на мислене и манталитет. Ако искате повече благополучие в живота си ще е нужно да разчупите нагласите си за оскъдица и недостиг и то на дълбоко, подсъзнателно ниво. Ирена ще отговори на въпросите:

  • Защо несъзнателно блокирате изобилието в живота си?
  • Как да използвате подсъзнанието си за привличане на изобилие?
  • Как да владеете личната си сила?
  • Как да спрете да отлагате щастието си?

Най-важното е, че ще участвате в груповата ТЕС-практика за привличане на изобилие с Ирена. ТЕС (Техники за емоционална свобода) са новаторски научно подкрепен метод от енергийната психология, който променя заученото от мозъка. Потупването ще пренастрои подсъзнанието ви за нови начини на мислене и вие ще изпитате осезаема промяна в тялото си.

ТЕС са мощен метод за психологическа трансформация, който се използва от световно известни мотивационни лектори като Тони Робинс, Джак Канфилд, Уейн Дайър и Пол Маккена в техните семинари заради незабавния му ефект.

Никой не потупва с ТЕС както Ирена! Използвайте възможността да потупвате с нея на живо в България!

В края на събитието ще имате възможност да си вземете книгата с автограф от автора.

За да си запазите място попълнете данните си във ФОРМАТА

За автора: Ирена Рельовска-Бартън е международен Мастър-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy и единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателя му Гари Крейг. През 2014 г. основава Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и въвежда метода Пренареждане на Матрицата в България.

След успешна банкова кариера до 2009, Ирена избира пионерската област на енергийната психология в България. Тя е първата българка, която от 2010 г. прилага Пренареждане на Матрицата. От тогава насам е консултирала няколко хиляди души и е обучила над 250 практици по ТЕС и Пренареждане на Матрицата от България, Великобритания, Румъния, Германия, Италия, Испания, Сърбия, Македония, Турция. От 2017 г. Ирена живее и преподава ТЕС във Великобритания.

КАРЛ ДОСЪН

ТЕС Мастър, създател на Пренареждане на Матрицата и автор на Хей Хаус

„Има много книги по ТЕС и Пренареждане на Матрицата, даже и на български език. Но едва няколко, броят се на пръстите на ръката, казват как да използваш силата на ТЕС, за да постигнеш изобилие. Това е първата книга на български на тази тема и е написана от най-добре обучения и най-опитен практик и преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в България.

С Ирена си в сигурни ръце. Нейната книга ще ти помогне да премахнеш „слепите петна“, които блокират изобилието в подсъзнанието ти. Потупването ще промени изключително много теб и твоя живот. Ирена е подготвила чудесни примери и практики, които лесно можеш да последваш.“

Можете да поръчате книгата

„Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС: Техники за емоционална свобода“

от Ирена Рельовска-Бартън ТУК

Представяне на новата книга "Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС: Техники за емоционална свобода" от авторката Ирена Рельовска-Бартън - 20 юни - СофияПредставяне на новата книга "Настрой подсъзнанието си за изобилие с ТЕС: Техники за емоционална свобода" от авторката Ирена Рельовска-Бартън - 20 юни - София