Представяне на АБСОЛЮТНА СВОБОДА от авторката МОНА – 3 ноември – Клуб-Библиотека „Виделина“


Представяне на АБСОЛЮТНА СВОБОДА от авторката МОНА - 3 ноември - Клуб-Библиотека "Виделина"Клуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 052/64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

Ablosute Freedom Cover Front_843h

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА

 

АБСОЛЮТНА СВОБОДА

 

от авторката МОНА

(Деница Лалева)

 

3 ноември – неделя

18:00 ч.

 

Вход: свободен

На 3 ноември, в Клуб-Библиотека Виделина Мона ще представи първата си книга Абсолютна Свобода, издадена от списание "ОСЕМ". В нея тя излага идеята, че за да е господар на живота си, човекът трябва да познава и контролира собственото си съзнание. Тя нарича негативните вярвания вируси и твърди, че всеки може сам да си изгради антивирусни програми и да елиминира страховете си. Но за целта трябва да познава физиката на вибрационната реалност. Става въпрос за принципите, по които съзнанието се програмира и законите, според които се изгражда действителността. Според авторката, човекът, който управлява съзнанието и действителността си, е от зараждащия се нов вид хора – земните магьосници. Всеки човек има потенциала да се превърне в земен магьосник. Най-важните практически насоки за този процес са събрани в наръчника Абсолютна Свобода.

*******

mona profile 9КОЯ Е МОНА?

Мона е на 37 години. Откакто е завършила университет в САЩ, не се е застоявала на едно място по-дълго от 2-3 години. Живяла е в различни градове и държави в непрестанно търсене на истината за нещастието. Когато е била на осем за първи път се е срещнала с идеята за смъртта. В момента, в който е разбрала, че хората умират, е тръгнала на голямо приключение – да търси отговора на въпроса какво се случва след смъртта? Пътят ѝ е бил осеян с философии, учения, практики и техники за самоусъвършенстване, и невероятни лични експерименти с възприятията и перспективите. Натрупала е преживявания за десет въплъщения, докато е търсила истината за живота, смъртта и всичко останало. През месец май на 2010 все пак я открива. Тогава разбира, че може и трябва да се научи да управлява собственото си съзнание. Това става неин абсолютен приоритет. Основното ѝ занимание оттогава насам е да усъвършенства изкуството на сътворяване на реалност. Съзнанието и емоциите са инструментите на това изкуство. Мона счита, че не може да има нещо по-важно за който и да било човек от това да управлява съзнанието и действителността си. Но докато се усъвършенства в магията на съзнателното съществуване, тя разбира, че хората масово не си дават сметка за очевидни факти, отнасящи се до самите тях, до функционалността на телата и средата им. Затова написва книгата Абсолютна Свобода, в която излага фундамента на науката и изкуството на сътворението на действителност.

Страница на книгата във Фейсбук

Интервю с Мона в списание ОСЕМ

 

1008659_211120675717232_614781388_o

 

Книгата "АБСОЛЮТНА СВОБОДА" можете да поръчате в Електронна книжарница "Виделина"

с минимални цени на доставка в цялата страна

 

FB2

 

 

 

 

Изтегли PDF