Представяне на книгата “ Астромедицина за всеки“ от Кирил Стойчев – 24.03 – Варна, 28.03 – Русе

 

^39227BA7A4C2D2B2362ED8C8473C84458892A22CF8DA757DC7^pimgpsh_fullsize_distrИздателство "Локус Фортуна" Ви кани на представяне на книгата
 

„АСТРОМЕДИЦИНА ЗА ВСЕКИ“

и среща с автора й – астролога Кирил Стойчев на

 

24.03.2017, 18.30 ч. ВАРНА,
Арт салон на Радио Варна

и

28.03.2017, 17.30 ч. РУСЕ,
Регионална Библиотека "Любен Каравелов", ул. "Дондуков-Корсаков"  1

 

 

(ако не можете да присъствате на срещите, но искате да притежавате тази книга, можете да я поръчате оттук)

 

ЗА ИЗДАНИЕТО И АВТОРА

„Астромедицина за всеки“ е книга, която с помощта на астрологичната символика разкрива тайните на живота и здравето. Хипократ – бащата на медицината, е този, който свързва тези две науки – астрология и медицина. Днес благодарение на вещината, с която астрологът Кирил Стойчев въвежда читателите в темата, тази връзка може да направите и вие. Научете какви са астрологичните взаимовръзки между знаците, болестите и причините за тяхното възникване. Открийте съответствията между планети, астрологични домове, аспекти и слабите места в тялото.

Теми, разгледани в книгата:

– Кои са истинските причини за заболяванията?

– Защо сме болни и какъв е пътят към здравето?

– Какви ефективни методи за изцеление може да използваме?

– Каква е ролята на психиката, емоциите и думите в процеса на заболяването и лечението?

– Какви са астрологичните модели в хороскопа, водещи до заболявания като диабет, множествена склероза, белодробни, стомашни, сърдечни, кожни, бъбречни и психични заболявания, рак и др.

– На кои планети са подвластни циклите на теглото?

– Кои астрологични и социални фактори влияят върху формирането на темперамента и каква е неговата роля за възникването на определени болестни състояния?

***

Кирил Стойчев е астролог, председател на Българска астрологична асоциация, лектор, автор на 5 книги за себепопознание, приложна психология и астрология: „Еволюция на връзката“, „6 дни за да постигнеш всичко, което желаеш“, „144 възможности“, „Животът е игра, играта е живот“, „Астромедицина за всеки“.

 

Книгата можете да поръчате и ТУК