Представяне на КРИСТАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА от Елисавета Александрова-Зангелми – 18 март


Представяне на КРИСТАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА от Елисавета Александрова-Зангелми - 18 мартКлуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 052/64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

Представяне на новата книга

КРИСТАЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА

от авторката Елисавета Александрова-Зангелми

на 18 март от 18:30 ч

Кристалите

Лечебната магия на кристалите.

Как да я използваме в ежедневието?

Забравената сила на кристалите и камъните.

Къде намират приложение в живота ни?

Кои камъни трябва винаги да носим в себе си?

Може ли всеки да използва лечебната им сила?

Тази книга е посветена на енергията на кристалите и камъните. Тези красиви природни образувания радват не само очите ни, но със своята енергия ни помагат да хармонизираме физическото и духовното си състояние, даряват ни здраве, чувство за покой и баланс – чрез лесни за прилагане техники и с отлични резултати.
 
Повярвайте си! Използвайте тази сила, за да си възвърнете здравето и да помогнете и на другите да го направят.
 
Бих се радвала, ако успея да ви предам собствената си любов към кристалите!
 

Заповядайте!

Вход: свободен/дарение зала

 

 

Книгата можете да закупите от Електронна Книжарница "Виделина"ПОРЪЧКА

 

За авторката:
Елисавета Александрова-Зангелми
Родена на 06.11.1956 година в Шумен, България.
Завършва химия през 1983 година в Шуменския Педагогически Институт, днес Шуменски Университет. До 1989 година живее в България и работи като химик и учителка по химия. От 1990 до 1993 живее в Африка (Ангола и Мозамбик), където преподава химия. От 1993 година живее между Бразилия и България.
Занимава се с окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години.
Завършила е курсове по :
Радиестезия / Радионика; Кабала; Нумерология; Цветотерапия; Цветни кристали и скъпоценни камъни; Рейки Мастер – традиционна и тибетска система; Изиз Сейким Мастер – австралийска система; Сейким Мастер; Секхем Мастер; SSR Master.
Работи като енергиен холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член е на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Води курсове за начинаещи и напреднали по системите Рейки,Сейким, Изис Сейким, Секхем, SSR. Гост –преподавател в SENAC – град Кампинас. Провежда промоции и работни срещи в областта на алтернативните лечения. Ръководи клуб „Натурални техники за подмладяване“ в гр. Валиньос. Провежда курсове по пълната система Сейким, която включва Сейким, Изис Сейким, СКХМ, ССР, като курсистите карат стаж в мрежата на здравната система на щата Сао Пауло – Бразилия. Участва в състава на директорското тяло на ОНД Хуманитатис -Кампинас, Бразилия.
Провежда курсове по Изис Сейким; Сейким/СКХМ и по Интернет.
През лятото на 2002 година под ръководството на Мастер Елисавета Александрова в различни градове в Бълтгария бяха проведени над 20 курса по енергийната лечебна система Изис Сейким. В тях взеха участие повече от 200 курсисти, които получиха дипломи за Първо и Второ ниво Изис Сейким. Проведен беше и интензивен курс по Интегрирано Рейки по времето на който участниците получиха мастерско ниво. С това бе положено началото на българска школа по Изиз Сейким, както и на школа по Интегрирано Рейки.