Представяне на новата книга на Диана Мечкова от поредицата „Книгите които лекуват“ – „Творете с вяра и Любов“ – 12 юли – София

Мили приятели и читатели на книгите от Светлината,
с радост ви каня на представянето на 
новата, четвърта книга от поредицата ,,Книгите които лекуват“
 
Корица-5-4-2
 
Представянето ѝ ще се състои в София на 12.07.2015 г., неделя, от 15 до 17 ч., залата на Политехническия музей на ул. „Опълченска“ №66, на втория етаж. Taм е и къщата, в която е живял Георги Димитров.
 
Намира се срещу паркинга на BILLA на около 200 метра от бул. „Сливница“ в посока ул. „Пиротска“. Може да се паркира по уличките наоколо или зад BILLA. Може и на паркинга на BILLA, но е със заплащане след първия час. Мястото е близо и до метростанция Опълченска. Могат да се използват и тролеите, които минават оттам – 5 и др., както и автобуси 11 и 60. От централна гара и автогарата е удобно да се ползва метрото, но на метростанция Сердика трябва да се прехвърлите на линия 1 или да вземете автобус 11 от Лъвов мост.
 
Скъп гост ще ни бъде г-жа Лили Димкова – известна наша художничка, която ще ни разкаже спомени за баща си – народния Лечител Петър Димков.
 
Много се радвам, че ще се видим! Доскоро и с пожелание за здраве, сили и небесна защита и помощ за добрите начинания за вас и близките ви!
 
С мили поздрави и сърдечна прегръдка:
Диана Мечкова
 
Книгата може да закупите след 12 юли от