Представяне на трилогията “В ПОЛЗА ЗА ЧОВЕКА” от автора ВИНИЯ (Галя Йосифова) – 14 ноември – Клуб-Библиотека „Виделина“


Представяне на трилогията “В ПОЛЗА ЗА ЧОВЕКА” от автора ВИНИЯ (Галя Йосифова)  – 14 ноември – Клуб-Библиотека "Виделина"Клуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I”27, ет.2, ст.6)

тел.: 052/64-89-22; 0877/077 651

Лекции, семинари, курсове, представяния на книги и прожекции в областта на езотериката, приложната психология, духовните учения, здравословния начин на живот, най-новите научни открития, квантовата физика, историята

 ********************************************

Trilogia Представяне на трилогията

В ПОЛЗА ЗА ЧОВЕКА

на ВИНИЯ

(Галя Йосифова) 

на 14 ноември – четвъртък 

от 18:00 часа

Вход: свободен/дарение зала

Здравейте приятели,

С радост Ви каня да присъствате на презентацията на трите книги: “Смисълът на живота и как да го изживеем”, “Книга за себепознанието или как да постигнем балансирана себеоценка” и “Да откриеш себе си в полет на духа”, обединени в трилогията “В полза за човека”.

На презентацията ще споделя с вас какво е профил на душата и как тази информация може да ви подпомага да опознавате и разбирате себе си по-добре, да осъзнавате каква е мисията ви в настоящия живот, как да намирате отговори на многото въпроси, които носите в душата си като големи въпросителни и неизвестни…

Ще ви покажа методи, техники, мисловни модели, молитви, ритуали, с които да подпомагате ежедневно своите желания, цели, стремежи, мечти да стават реалност.

Ще поговорим в диалог за уроците, които учим в живота, за духовните закони, които най-често не съблюдаваме в живота си, които като следствие рикошират върху нас самите, върху взаимовръзките ни с близките и с околния свят, в делата си, върху нашето здраве…

Ще споделя с вас много полезна придобита опитност от проведените хипнотични сеанси “В полет на духа” по методика, разработена от мен, която дава на човека много полезна информация и подпомага осезателно внасянето на положителни промени в живота.

Заповядайте на презентацията и вярвам, че ще имаме чудесна вечер заедно, потопени в света на необятните възможности, които всеки от нас притежава!

Повече информация за книгите и за автора

Галя Йосифова – ВИНИЯ можете да намерите в:

www.moyatjivot.com  ; www.galacreativeconsulting.com ;

Galja Josifova – facebook

тел. 0888 58 55 79 е-майл: moyatjivot@abv.bg , gacreco@hotmail.com

*******

ViniaГаля Йосифова използва името ВИНИЯ като автор на трите книги. Te са визитна картичка на професионалната й дейност, с която подпомага хората да внасят сами положителни промени в живота си, да опознават и разбират себе си по-добре, да успяват да постигат мечтите и желанията им да стават реалност. Тя е единствената българка завършила професионална квалификация за Консултант по психология персонален коуч, по програмата на швейцарския психотерапевт доктор Бьорн Мигге в Германия. Тази програма за професиоално обучение се изучава във всички институти на Германия, Австрия и Швейцария. В досегашната си практика тя е осъществила много консултации с клиенти-българи в Германия, Белгия, Италия, Англия, България. Тя е мобилен психолог. Посещава клиентите там, където за тях е удобно и уютно за провеждане на психологическа консултация и/или хипнотичен сеанс. В практиката си в срещите с хората ползва български, руски и немски езици.

Мъдрост от потока на събитията събирай!

От реката на знанието жаждата си утолявай!

С храна от небето душата си насищай!

В люлката на жизнерадостта се люлей!

В меките постели на радостта заспивай!

Със слънчеви лъчи погледа си изпълвай!

Сърцето си с любов преливай!

Щастлив, удовлетворен и усмихнат нагоре

по всяко стъпало на своята пирамида живот се изкачвай,

докато стигнеш заветния връх –

победата=награда на твоята душа!

 

Книгите можете да поръчате ТУК: “Смисълът на живота и как да го изживеем”, “Книга за себепознанието или как да постигнем балансирана себеоценка” и “Да откриеш себе си в полет на духа”,

Представяне на трилогията “В ПОЛЗА ЗА ЧОВЕКА” от автора ВИНИЯ (Галя Йосифова)  – 14 ноември – Клуб-Библиотека "Виделина"

Изтегли PDF