„Пренареждане на Матрицата“ с Карл Досън – 28-31 октомври

11

   в сътрудничество

   с британската

        EFTMR Academy   

22

ТЕС-Мастър и автор на бестселърите на
Хей Хаус

„Пренареждане на Матрицата с ТЕС“

и „Промени убежденията си, промени живота си“

КАРЛ ДОСЪН

ще проведе в София сертификационен семинар по

Пренареждане на Матрицата

 28 – 31 октомври 2016 г.

44ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ (или Matrix Reimprinting) е терапевтична техника надграждаща ТЕС, разработена през 2008 г от Карл Досън, Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.

Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия наПромени_убежденията си Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Ето защо чрез прилагането й се откриват неосъзнати емоции, скрити в подсъзнанието, включително до преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания.

Интуитивна техника, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи и мистични преживявания.

Джил Едуърдс, бестселъров автор на „Съзнателна медицина“ и още 6 книги преведени на български език, за книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС": "Тази книга е превъзходна! Истински принос към новата парадигма в мисленето и здравето".

Д-р Дейвид Хамилтън, мотивационен лектор и автор на „Как вашият ум може да излекува тялото ви“ и още 3 книги преведени на български език, за книгата „Промени убежденията си, промени живота си“.

Пренареждане на Матрицата е лесен за усвояване практически метод. Той е подкрепен с научни доказателства, но най-просто казано, ако искате да си изградите позитивна представа за самите себе си, тази книга е за вас.Когато промените вашата система от убеждения, може да промените и цялото си възприятие за реалността.

Отзиви за семинарите на Карл Досън

Орлин Баев, психотерапевт, сертифициран практик (виж видеото)

ТЕС и Пренареждане на Матрицата са комбинация от няколко школи: НЛП, поведенческа терапия и сугестия, работи се в лек транс, а в ТЕС присъства и ЕМDR. Това са техники, които да прихванат вниманието на човека, докато е дълбоко в своето преживяване, за да се получи едно разместване на паметовите следи, за да се пренаредят след това. В Пренареждането на Матрицата, метод, който е по-силен от ТЕС и който силно резонира с мен, има удивителна простота, с малко думи, но много ясна структура на метода се стига до голяма дълбочина.

д-р Атанас Гълъбов, хомеопат, сертифициран практик (виж видеото)

Моментът, когато научих за съществуването на Техниката за емоционална свобода (ТЕС) и още повече за Пренареждане на Матрицата, е кардинален в моят живот. Преживяванията, които съм имал лично от практикуването на Пренареждане на Матрицата промениха живота ми. Това, което за мен е изключително важно е, че тези методи дават едно наистина много дълбоко разбиране за същността на човешката природа и как бързо и ефикасно да помогнем на хората по достъпен и човешки метод. Това наистина е може би най-съпричастния метод, който можем да предложим на нашите пациенти.

д-р Йоанна Йорданова, хомеопат

В енергийната психология, както и при хомеопатията, търсим емоционалната първопричина за проявяващото се физическо неразположение или болест. По време на практиката на семинара се убедих с каква лекота методът Пренареждане на Матрицата „припомня“ конкретното събитие и елиминира енергията на травмата. Но може би най-важното достойнство на този метод е възможността на подсъзнателно ниво да се замени негативното убеждение възникнало в резултат на травмата с ново, положително.

д-р Нина Еленкова, стоматолог и хомеопат
Това беше невероятно преживяване, едно пътуване, сливане с Вселената … аз още не намирам дори думите. Мисля, че е най-земния, естествен, логичен, лесен начин да се докоснем до невидимото, до нас самите, да се лекуваме и да помагаме на хората.

Богиня Попова, сертифициран практик
Организацията беше отлична, учителят – на световно ниво, атмосферата – предразполагаща към разширяване и същевременно непринудена и приятелска, Беше полезно, беше и приятно. Още веднъж благодаря за усилията и за заразителния ентусиазъм.

33

Карл Досън е авторитет и водещо име в световната ТЕС-общност. Той е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в 20 държави на 4 континента. Мотивационен лектор, Карл популяризира ТЕС и ПМ на международни форуми по света в областта на здравето и себеразвитието редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др.

През 2006 г. няколко необичайни събития променят начина, по който прилага ТЕС с феноменални резултати за клиента, давайки началото на метода Пренареждане на Матрицата. Това го кара да потърси ново разбиране за причините и механизмите за освобождаването на травмата. Изумен от резултатите Карл експериментира и доразвива новата техника. Обширното му наблюдение и опита му с много различни случаи на емоционални травми и физически болести му помагат да оформи и систематизира метода, който от 2008 г. той започва да преподава по света.

Пренареждане на Матрицата е съвкупност от нови авангардни техники. Комбинира ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, позволявайки бърза лична трансформация.

През 2014 г. на български език излезе  първата му книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“, а през февруари 2016 г. бе публикуван на български и втората му книга „Промени вярванията си, промени живота си“ (изд. „Аратрон“). Вижте интервюто му по БиТиВи от второто му идване в България.

 

БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА

25.06.2016 г. от 11.00-14.30 ч. 55София, х-л Централ, бул. „Хр.Ботев“ №52

Водещ  Ирена Рельовска-Бартън председател на БАРЕП, преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания). Единствената българка с академичен сертификат по ТЕС от създателя им Гари Крейг; член на международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International, Многократно популяризира ТЕС и ПМ по телевизията, видеоклиповете й с ТЕС са гледани десетки хиляди пъти.
Записване за демонстрацията тук.

Към кого е насочен семинарът:

  • психолози, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния и прилагат ТЕС в работата си;
  • професионалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, СКЕНАР-терапевти, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
  • хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;

Семинарите се провеждат със симултанен превод и печатно ръководство на български език. Необходимо е владеене на ТЕС на работно ниво (отстъпка от цената за базовото обучение по ТЕС ако се запишете за двата семинара – виж повече тук).

Какви са ползите за вас:

  • научавате се с лекота да стигате до подсъзнанието
  • овладявате методи, които могат драматично да подобрят качеството на работата ви
  • получавате професионално обучение на български език в родната ви страна
  • учите от най-добрите – световно-известен и утвърден преподавател, създател на метода
  • спестявате високите разходи за транспорт и нощувки за обучение в чужбина
  • безплатна книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС” (изд. „Аратрон“ 2014 г.)

АКО КАПАРИРАТЕ 150 лв. ДО 5-ТИ СЕПТЕМВРИ ЦЕНА ОТ 900 ЛВ!
Информация и записвания:
http://www.barep.org/bg/nachalo/kontakti.

 

Изтегли PDF

 

FB2