СЕМИНАР ПО “ТЕХНИКА ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА” – 26/02 – в Клуб-Библиотека „Виделина“ – 12:00-16:00

******* ******* ******* ******* ******* ******* ******* *******
 
СЕМИНАРИ ПО “ТЕХНИКА ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА”
 
ТЕС е нова революционна техника за самолечение и себеусъвършенстване.
  
Използвана от множество лекари, психотерапевти и апологети на алтернативната медицина в десетки страни, тя е най-бързо разпространяващата се техника за самопомощ в света.
  
Основана на древните принципи на акупунктурата ТЕС е проста процедура която леко, нежно и безболезнено възстановява баланса на енергийните потоци в тялото без неудобствата от използването на игли.
 
За разлика от други алтернативни техники и методи за лечение, ТЕС включва емоционален елемент в своя подход, основавайки се на тезата, че и менно подтиснатите негативни емоции са в основата на нашите физически заболявания, психологически проблеми и границите за личностното ни усъвършенстване.
 
Нежеланите емоционални състояния породени от дадени събития в живота ни саботират правилното протичане на енергията по меридианите (пътища по които тече енергията) в тeлaтa ни.
 
Физическите симптоми които ние чувстваме в резултат от нарушените енергийни потоци, като главоболие, отпадналост или нервно напрежение например, биват трайно свързани на клетъчно ниво със спомена от дадено събитие и променят начина по който ние възприемаме света около нас, докато тези подсъзнателни връзки не бъдат разрушени и спомените ни излекувани (изчистени) от негативните емоции.
  
Правилно приложена, ТЕС бързо балансира енергийните потоци, прекъсва връзките с негативните емоции, изчиства физическия дискомфорт асоцииран с тях и трайно премахва съпътстващите ги симптоми.
 
Прилагана правилно и често ТЕС е доказала ефективността си при широк кръг проблеми от физическо, психическо и емоционално естество като:
  
 Отслабване – Липса на Мотивация – Страхови неврози – Фобии – Булимия – Анорексия – Алергии – Астма – Безсъние -Успокояване на Болка – Хормонални Проблеми – Високо Кръвно Налягане – Рак – Псориазис – Дерматити – Травми – Мускулна Дистрофия – Паркинсон – Артрит – Диабет – Хепатит С – Рак
Семейни Неразбирателства – Контрол на Гнева – Детско Поведение-Дислексия – Ниско Самочувствие – Неувереност – Пристрастяване към Опиати – Проблеми в Бизнеса – Спортно Майсторство – Психически Травми – Тормоз – Стрес – Депресия – Сексуални Проблеми – Хронична Умора – Както и много други.
 
ТЕС е проста и лесна за усвояване техника. Не е нужно да прекарвате дни в изучаването й или да усвоявате различни прийоми за различните си проблеми. Начинът и на приложение е един и същ, както за главоболие, така и за хронична умора  или страхова невроза.
 
Само за 5 часа можете да научите всичко което ви е необходимо за да можете да започнете успешно да елиминирате проблемите си с тази революционна техника.
 
Успехът й дори при самостоятелно практикуващите начинаещи е над 80%.
 
Във форума на сайта по-долу могат да бъдат прочетени историите на хора в България, които сами, чрез ТЕС, са се излекували от нелечими за съвремената медицина заболявания, като Хашимото, Синдром на Сьогрен, Раничка на шийката на матката, Кистозни яйчници, Фобии, Панически Атаки и други.
Въпреки че, ТЕС противоречи на всички общоприети вярвания в традиционната медицина и психология, резултатите й са забележителни и говорят сами за себе си.
Тя често работи дори там, където всичко друго се е провалило.
  
Следващите семинар по ТЕС ще се състоят в:
 
Пловдив на 20-ти Февруари 2011г.
 
Варна на 26-ти Февруари 2011г. –  в Клуб-Библиотека "Виделина – 12:00-16:00
 
в София на 27-ми Февруари 2011г.
  ………………………………………………………………………………………….
 
Цена 50 лв.
 
Повече информация за ТЕС, инструктора ви и за резултати на хората които вече са посетили семинарите ни можете да намерите на  www.emozdrave.info и на www.emozdrave.info/forum
   
  За Записвания за семинарите позвънете на Иван Петърнишки – 0886643884
 
 
Отзиви:
… Благодаря ви за това, че непрекъснато ми изпращате информация за предстоящите събития във вашия град. Виждам, че предстои семинар по "Техника за емоционална свобода" /ТЕС/.
Вече повече от 2 години ползвам тази прекрасна техника и горещо ви я препоръчвам. Повярвайте, наистина действа! Лекува настоящи и минали преживявания, фобии и болки.
Разделих се завинаги с ужасяващия ме страх от кучета и змии.
 
Желая ви радстни преживявания с ТЕС!
 
Р.Илкова , Ст.Загора