Семинари за ТЕС практици „Пренареждане на Матрицата“ с Карл Досън – 5-8 февруари 2016 – София

11

   в сътрудничество

   с британската

        EFTMR Academy   

22

3344

ТЕС-Мастър и автор на бестселърите на
Хей Хаус

„Пренареждане на Матрицата с ТЕС“

и „Промени вярванията си, за да промениш живота си“

КАРЛ ДОСЪН

ще проведе в София семинари за практици по

Пренареждане на Матрицата

 5 – 8 февруари 2016 г.

Към кого са насочени семинарите:

  • психолози, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния и прилагат ТЕС в работата си;
  • професионалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, СКЕНАР-терапевти, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
  • хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;

Семинарите се провеждат със симултанен превод и печатно ръководство на български език. Необходимо е владеене на ТЕС на работно ниво (за прилагане върху друг човек – вижте повече тук).

АКО КАПАРИРАТЕ 150 лв. ДО 20-ТИ ДЕКЕМВРИ ЦЕНА ОТ 900 ЛВ!

Информация и записвания: www.barep.org.

Какви са ползите за вас:

  • научавате се с лекота да стигате до подсъзнанието
  • овладявате методи, които могат драматично да подобрят качеството на работата ви
  • получавате професионално обучение на български език в родната ви страна
  • учите от най-добрите – световно-известен и утвърден преподавател, създател на метода
  • спестявате високите разходи за транспорт и нощувки за обучение в чужбина
  • безплатна книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС” (изд. „Аратрон“ 2014 г.)

БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА 5.12.2015 г. от 11.00-13.00 ч. София, 55

Венус център

Водещ  Ирена Рельовска-Бартън председател на БАРЕП. Единствената българка с академичен сертификат по ТЕС от създателя им Гари Крейг; член на международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International, преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания). Видеоклиповете й с ТЕС са гледани десетки хиляди пъти.
Записване за демонстрацията на www.eft4success.eu

 

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ (или Matrix Reimprinting) е терапевтична техника надграждаща ТЕС, разработена през 2008 г от Карл Досън, Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.
Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Ето защо чрез прилагането й се откриват неосъзнати емоции, скрити в подсъзнанието, включително до преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания.

Интуитивна техника, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи и мистични преживявания.

Джил Едуърдс, бестселъров автор на „Съзнателна медицина“ и още 6 книги преведени на български език, за книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС: "Тази книга е превъзходна! Истински принос към новата парадигма в мисленето и здравето".

Отзиви за семинарите на Карл Досън
д-р Йоанна Йорданова, хомеопат
От години познавам техниките от книги и видео-клипове в мрежата, прилагала съм ТЕС с успех върху себе си, но се чудех какво повече мога да науча.
Обучението обаче при преподавател с богат опит, с умение да представи методите по един достъпен начин и най-вече практиката под наблюдението на Карл, ми дадоха увереност, че мога да го правя върху моите пациенти.
В енергийната психология, както и при хомеопатията, търсим емоционалната първопричина за проявяващото се физическо неразположение или болест. По време на практиката на семинара се убедих с каква лекота методът Пренареждане на Матрицата „припомня“ конкретното събитие и елиминира енергията на травмата.
Но може би най-важното достойнство на този метод е възможността на подсъзнателно ниво да се замени негативното убеждение възникнало в резултат на травмата с ново, положително.

Марияна Младенова, психолог
Семинарът беше страхотен, а Карл Досън е невероятен професионалист. За мен беше истинско удоволствие и много приятно преживяване.

д-р Нина Еленкова, стоматолог и хомеопат
Това беше невероятно преживяване, едно пътуване, сливане с Вселената … аз още не намирам дори думите. Мисля, че е най-земния, естествен, логичен, лесен начин да се докоснем до невидимото, до нас самите, да се лекуваме и да помагаме на хората.

Богиня Попова, сертифициран практик
Организацията беше отлична, учителят – на световно ниво, атмосферата – предразполагаща към разширяване и същевременно непринудена и приятелска, Беше полезно, беше и приятно. Още веднъж благодаря за усилията и за заразителния ентусиазъм.

Карл Досън, е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия. Изнася лекции и популяризира ТЕС и ПМ на международни форуми по света в областта на здравето и себеразвитието редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др.

През 2014 г. на български език излезе  първата му книга "Пренареждане на Матрицата с ТЕС", а през 2016 г. се очаква публикуване на български втората му книга „Промени вярванията си, за да промениш живота си“ (изд. „Аратрон“). Вижте интервюто му по БНТ от първото му идване в България.

FB2

 

 

 

 

Изтегли PDF