„Символите и техните имена“ – Първа тема от поредицата „Троичната перспектива на Словото“ с лектор Георги Сираков – Варна – 17 май 2024

„Символите и техните имена“ - Първа тема от поредицата „Троичната перспектива на Словото“ с лектор Георги Сираков - Варна - 17 май 2024
Скъпи приятели, предстои ни една изключително интересна среща с колобъра Георги Сираков – учен, писател, теолог, автор на поредицата „Сказание за кръговрата“ и проекта „Ренесанс в резонанс“.
Домакин на първата среща от поредицата „Троичната перспектива на Словото“ ще бъде град Варна и очакваме любознателни радетели за въздигане на българския дух от града и региона да дойдат и да се запознаят отблизо с личността и изследванията на специалния ни лектор. Вече повече от година светилището на Човешките Дух, Душа и Телесно проявление са основна тема във всяка точка, събираща хората, копнеещи познанието на Словото. Всеки желаещ да се докосне до „Тайната на Словото“ е добре дошъл на нашето събитие.
Идеята за дълбочината на Словото се ражда в сърцето на Георги Сираков в далечната 2012 година. Оттогава насам много древни текстове са изучавани и превеждани чрез херменевтиката. Особено значение в изследванията на лектора ни има посещението на пещера „Магурата“. Там той открива азбука, подобна на църковно-славянската (Българицата) като звучене, но с 49 символа на танцуващите хора. Оттогава насам Силата на Словото е непоколебима в своето доказателство и творческо изкуство. Вече седем години трудовете „Кодът на Буквите“ са част от научната сфера. От миналата година са признати за културно и историческо наследство на България.
Темите, които ще бъдат застъпени в цикъла срещи с Георги Сираков са:
1. Символите и техните имена.
2. Силата на буквите и мястото им в азбуката.
3. Кодът на буквите и истината за думите.
4. Орфическо музициране и влияние на вибрациите върху хората.
5. Словесното досие на хората, според име и дата на проявление.
6. Числова стойност на буквите.
7. Вибрацията на Словото.
✔️ Започваме във Варна със Символите и техните имена.
Място на провеждане: х-л Черно море, гр. Варна, зала Черно море / 17 май 2024 от 19:00 ч.
Цената за участие: 39 лв.
С нашата лепта помагаме на нашите лектори да развиват своята просветителска дейност в полза на обществото и в частност на нас, българите и да въздигат духа ни.
https://spisanie8.bg/…/%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0…
https://www.youtube.com/watch?v=fc7DFuHN834&t=686s
https://www.youtube.com/watch?v=tiHo1ogGyxY
Моля, попълнете формата за записване по-долу и очаквайте потвърждение от нашия екип:
https://videlei.com/…/17-mai-2024-simvolite-i-tehnite-imena/
Запазването на място е гарантирано само след заплащане на таксата за участие.
Заповядайте, очакваме ви! Ще бъде прелюбопитно.
Фондация „Виделей“