Среща-семинар „По Пътя на Духа” с Юлиана Адриянова – Ю (лечител) и Евелина Елизарова – ЕМЕЛ (енергиен психолог) – 27 април – Варна

Скъпи приятели,

Интуицията ни води при вас, във Варна, където в този момент чувстваме най-силна потребност да присъстваме!

Сърдечно ви каним на нашата среща-семинар под наслов

„По Пътя на Духа”

 на 27 април , от 16:00 – 18:00 ч.

Варна, ул “Ген. Радко Димитриев“ 7А

зала “Няма невъзможни неща“

Среща-семинар „По Пътя на Духа” с Юлиана Адриянова - Ю (лечител) и Евелина Елизарова - ЕМЕЛ (енергиен психолог) - 27 април - Варна

След безграничното удовлетворение, което ни донесе първото събитие от този вид, проведено в град Русе през месец март, се появяваме край морето с идеята да споделим с още по-широка аудитория нашата мисия. Множеството запитвания кога ще бъде организирана среща и във вашия регион, най-после се срещат в нашия отговор – тук и сега.

Тези от вас, които не са запознати с делото ни, ще имат възможност да се потопят в един по-различен от обичайния за човешките въприятия свят в рамките на няколко часа. С всички, с които вече се познаваме и сме имали радостта да споделим нашия дълг, ще се радваме да се срещнем отново „у дома”.

Именно дългът на нашите души е това, което разшири ежедневната ни дейност от лечител и енергиен психолог и към водещи на семинари от нов вид. Срещите протичат без предварителен сценарий, провеждат се изцяло интуитивно според мястото, времето и аудиторията по начин, който позволява до всеки един от присъстващите да достигне това послание на Духа, което е най-значимо в този единствен настоящ момент.

Вътрешният ни призив да споделим своя опит под формата на практически съвети и насоки как всеки един от нас е свой собствен герой и спасител, ни води към интуитивен преглед на теми, които най-силно е вероятно да бъдат засегнати.

Някои от тях са:

  • Въведение и основни познания във връзка с медитативни и дихателни практики.
  • Устройство на енергийната система на човека.
  • Разтваряне на психологически травми, страхове, зависимости и други, образуващи блокажи/възли по фините ни структури, а оттам пряко касаещи физическото здраве и поведение в нашето ежедневие.
  • Глобални аспекти, касаещи еволюционния ход на планетата и човешкия вид – как да се адаптираме по-лесно към все по-динамично протичащите повсеместно процеси.
  • Въпросите: Що е то карма? Съществува ли съдба? Каква може да бъде свързаността между душите?

И много други.

Прякото участие на всеки един от присъстващите ще бъде това, което ще ни води по най-правилния път към вас.

Водещи семинара:

Юлиана Адриянова – Ю – лечител

Евелина Елизарова – ЕМЕЛ – енергиен психолог, фасилитатор по метода AGER ®.

Цена: 100 лв.

ВАЖНО:

Поради умишлено ограничения мащаб на събитието, нека всеки един да запази навреме своето място. Резервацията се осъществява на лично съобщение или по телефона, където ще получите детайли и банкова сметка. Записването се осъществява при наличен извършен банков превод.

При достигане на максималния капацитет места, ще ви уведомим за дата на следващата среща.

За информация и записване:
Евелина Елизарова – ЕМЕЛ – 0879 994 014
Юлиана Адриянова – Ю – 0884 802 155

         Среща-семинар „По Пътя на Духа” с Юлиана Адриянова - Ю (лечител) и Евелина Елизарова - ЕМЕЛ (енергиен психолог) - 27 април - Варна  Среща-семинар „По Пътя на Духа” с Юлиана Адриянова - Ю (лечител) и Евелина Елизарова - ЕМЕЛ (енергиен психолог) - 27 април - Варна