Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН – 10-16 октомври – София


Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН - 10-16 октомври - София

Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН - 10-16 октомври - СофияТехники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН - 10-16 октомври - СофияТЕС-Мастър и автор на бестселъра на Хей Хаус

„Пренареждане на Матрицата с ТЕС“

 КАРЛ ДОСЪН

ще проведе в София семинари за

обучение на професионалисти по

Техники за емоционална свобода (ТЕС)

на 10 – 12 октомври 2014 г.

Пренареждане на Матрицата

13 – 16 октомври 2014г.

Към кого са насочени семинарите:

  • психолози, психиатри, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния;
  • професионалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
  • хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;

Семинарите се провеждат със симултанен превод и печатно ръководство на български език.

ОТСТЪПКИ ОТ 25% ПРИ УЧАСТИЕ В ДВАТА СЕМИНАРА
Информация и записвания:
www.barep.org

Ако търсите методи, които драматично да подобрят работата ви с вашите клиенти и живота Ви това е обучението за Вас:

  • на български език в родната ви страна
  • учите от най-добрите – световноизвестен и утвърден преподавател, създател на метода
  • спестявате високите разходи за транспорт и нощувки за обучение в чужбина
  • специални цени за българи
  • получавате профил на ТЕС-практик в уеб-регистъра на Българската асоциация за развитие на енергийната психология, чрез който да Ви намират клиенти
  • безплатна книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС” (вече на български език)

 Вижте видео за какво се използва ТЕС и Пренареждане на Матрицата

Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН - 10-16 октомври - СофияТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT®), известни още като психологическата акупунктура, са метод от ново направление в психологията, наречено енергийна психология. Те комбинират достиженията на когнитивните (аналитичните) терапии от западната медицинска наука с древното източно знание за тялото и фините (меридианни) енергии, които протичат в него.

Самата техника представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки, докато се изпитва негативната емоция, което помага за бързото, в рамките на няколко минути, освобождаване от неприятното чувство.

Медицински изследвания са установили, че това потупване изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство“. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото, които съответстват на това негативно усещане. „Изтриването“ на негативното чувство възстановява капацитета за рационално мислене и способностите за намиране на решения.

Заради психо-соматичните компоненти на множество състояние ТЕС показва висока ефективност при:

Депресия – Страхови неврози – Фобии – Тревожност – Компулсивни разстройства – ПТСР – Безсъние – Алергии – Пристрастявания към алкохол, цигари, наркотици – Свръхтегло – Болки и физически заболявания – Високо кръвно налягане – Дислексия – Диабет – Проблеми в личните отношения – Сексуални проблеми – Травми.

С тази техника е по-достъпно от всякога да подобрим качеството на живота си:

Влизане в блестяща физическа форма – Подобряване на самочувствието – Върхови постижения в спорта – Увеличаване на финансовото благополучие

Вижте експеримент по БНТ с ТЕС и биофийдбек (биологична обратна връзка), визуализиращ ефекта от прилагане на ТЕС върху тялото.

ДРУГИТЕ ЗА ТЕС

д-р Дийпак Чопра: „ТЕС дава огромни възможности за изцеление.“

Д-р Норм Шийли, Президент на Институт за здравето „Холос“: „Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.“

Луиз Хей: "Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само "да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си."

Джак Канфийлд, автор на „Пилешка супа за душата“: „ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години.“

Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН - 10-16 октомври - София„ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ (или Matrix Reimprinting) е терапевтична техника надграждаща ТЕС, разработена през 2008 г от Карл Досън. Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Направените изследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Ето защо чрез прилагането й се откриват неосъзнати емоции, скрити в подсъзнанието, включително до преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания.

Пренареждане на Матрицата стига до по-дълбоки нива на съзнание в сравнение с ТЕС, като едновременно с това е интуитивна и лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания, скрити от съзнателния ум. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите себеразрушаващи възприятия за себе си и света с нови – с протоколите на Пренареждане на Матрицата в променено съзнание. Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и буквално отприщва човешкия потенциал. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи и мистични преживявания.

Джил Едуърдс, бестселъров автор на „Съзнателна медицина“ и още 6 книги преведени на български език, за книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“:

„Тази книга е превъзходна! Истински принос към новата парадигма в мисленето и здравето.“

Карл Досън, създателят на Пренареждане на Матрицата е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия. Изнася лекции и популяризира ТЕС и ПМ на международни форуми по света в областта на здравето и себеразвитието редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан  Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др.

Няколко необичайни събития променят начина, по който прилага ТЕС с феноменални резултати за клиента, давайки началото на метода Пренареждане на Матрицата. Изумен от резултатите Карл експериментира и доразвива новата техника, а от 2008 г. започва да я преподава по света. През 2010 г. Хей Хаус публикува първата му книга Пренареждане на Матрицата с ТЕС, на 1-ви септември 2014 г. Хей Хаус публикува втората му книга „Трансформирай вярванията си, за да трансформираш живота си“.

Техники за Емоционална Свобода и Пренареждане на Матрицата за професионалисти с КАРЛ ДОСЪН - 10-16 октомври - София

Изтегли PDF