Трансформирай ограниченията с Меридианни подходи (EFT) – 28/04 – София

 
Трансформирай ограниченията с Меридианни подходи (EFT) - 28/04 - София
 
Хармония и Виталност
 
представя
 
Обучение – „Трансформирай ограниченията с Меридианни подходи (EFT)“
 
В забързаното ежедневие на съвременния живот все по-често стреса оказва влияние върху нашите мисли, емоции, поведение и от там върху резултатите, които бихме желали да се проявят в различните области от нашия живот. Натъкваме се на конкретни предизвикателства, които сякаш ни спъват и ограничават: страхове от провал в бизнес среда, неприятни симптоми свързани със здравето, нездравословна комуникация, проблеми с партньорствата и връзките, финансови затруднения, ограничения в посоката на личностното и духовно израстване
 
Добрата новина е, че във Вселената, в която живеем за всяко предизвикетелство по житейския ни път има и разрешение и често пъти повече от едно, което да внесе яснота в мястото, на което се намираме и светлина по пътя, по който желаем да се движим. Една ефективна и благоприятна възможност за трансформация на такива ограничения и за управление на стреса се намира в посоката на Меридианните подходи – прости за приложение техники, даващи избор човек сам да намери силата в себе си без да чака на други, поемайки пълна отговорност.
 
Цел на обучението:
  • Запознаване с нов, съвременен подход за личностно развитие, подобряване на физическото и емоционално здраве и самопомощ, който би могъл да се насочи във всички сфери на живота
  • Придобиване на знания и практически умения за прилагане на метода върху себе си и близките.
Меридианните подходи са свързани с Енергийна Психология, базирани на интегриране на западната психология с източната Китайска меридианна енергийна система.
 
 
Кога: 28.април.2012 (събота)
начало 10:00 до 18:00 часа
 
Обучението е цял ден с интензивна практическа насоченост.
 
Къде: София, хотел „Сити Авеню“
 
 
Такса участие: 80 лв.
  • Бонус – всички участници получават безплатна индивидуална сесия (която на свободен прием има стойност 50 лв.). Сесията  се провежда след завършване на обучението и е насочена върху предизвикателство по избор. Тя се определя чрез предварително записване.
 
 
Изтегли PDF