Трениране на успешни родители (ТУР) – 14 март – Варна

Трениране на успешни родители (ТУР) - 14 март - Варна
 
Трениране на успешни родители (ТУР)
Практическо обучение по програмата д-р Томас Гордън „Трениране на успешни родители”
           
Дали отглеждаме малко дете или тийнейджър, всички знаем, че родителството е предизвикателство и доста трудна работа на моменти. За нещастие децата не идват на бял свят с наръчник с инструкции за добро поведение, а факта, че сме родители не винаги означава, че автоматично знаем отговорите на всички въпроси касаещи отглеждането ,възпитанието и развитието на нашите деца.
 
От 14 март, във Варна започва обучение по програмата „Трениране на успешни родители” (Т.У.Р.)  на д-р Томас Гордън, пионер в обученията за родители. Програмата е насочена към подобряване взаимоотношенията родители-деца посредством усвояване на умения за общуване и решаване на конфликти.
 
Кога?
 
Срещите са 8 на брой, по 3 астрономични часа, веднъж седмично.
 
Къде?
 
Център за психологично консултиране и психодиагностика „Полиада Консулт”
гр. Варна, ул. Родопи – 6, офис – 3.
 
Как?
 
Програмата Т.У.Р. е изцяло практическа и е насочена към усвояване на умения по достъпен и интересен начин. По време на обучението се използва комбинация от кратки презентации, практически задачи, ролеви игри, групови дискусии, споделяне на личен опит и задачи за работа в семейството.
 
Програмата се преподава само от сертифицирани обучители.
 
Само сега, за първата група, която стартира на 14.03. може да ползвате отстъпка от  цената – 225лв. Редовната цена на курса е 350лв. (в цената са включени помагалото за родители, кредото на д-р Гордън и сертификат за участие).
 
За повече информация:
Телефон: 0888452828
Кремена Ненкова – психолог, сертифициран обучител по програмата ТУР
 
Трениране на успешни родители (ТУР) - 14 март - Варна
 
 
Изтегли PDF