Въведение в системата Хюман Дизайн-25-26.септември 2010-София

♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥

Курсът „Заживей личния си житейски проект”

Да се запознаете с личния си житейски проект (HumanDesign), е равносилно на осъзнаване и владеене на себе си; то може да доведе до постепенното премахване на вътрешната борба от живота ви и да ви даде възможност да преживеете по-автентична връзка с истинския си Аз и всичко онова, което лежи отвъд социалната и семейната обусловеност. Когато приложим в ежедневието си познанието за личния си житейски проект, резултатът е съзвучие със себе си, приемане на себе си и откриване на онези неща и хора, които са най-подходящи за нас.

Искате ли да живеете по-хармонично? Да взимате решения без вътрешна борба и страх? Да се радвате на по-добри взаимоотношения с хората? Тогава може би уъркшопа „Заживей личния си житейски проект”
е тъкмо за вас!

към поканата >>> http://www.inspirala.org/site/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=10&lang=bg

Този практически семинар предлага задълбочено познание за ЛИЧНИЯ СИ ЖИТЕЙСКИ ПРОЕКТ и съдържащите се в него стратегии и насоки КАК ДА СЕ ОТПУСНЕТЕ В ПРОЦЕСА НА ЖИВЕЕНЕ. След семинара ще можете да ги приложите и сами да наблюдавате как функционирате в света сега.

Какво представлява личният житейски проект
Личният житейски проект ( humandesign) е синтез от астрология, кабала, и-дзин и системата на чакрите, плод на божествено вдъхновение. Въз основа на рождената ви дата се разработва графика, която разкрива кой сте всъщност, какъв потенциал носите, кои са слабите ви места, какво трябва да приемете у себе си и от какво – да се освободите, за да се насладите на здравословен, изпълнен с удовлетворение живот.Системата на личния житейски проект надхвърля рамките на астрологията, доколкото приложението на достигнатото по този път познание отключва процес на деактивация на придобитите нездравословни модели на поведение. Личният житейски проект ви дава конкретни, практически насоки и стратегии, благодарение на които да започнете да разбирате себе си по-добре, да надскочите житейската си обусловеност, да взимате верни решения, да се радвате на по-пълноценни взаимоотношения, да съзнавате кое е здравословно за вас и да разпознавате нездравословните, саботиращи несъзнавани модели, които пораждат излишно страдание и вътрешна борба. Вашата лична графика е като карта на енергийното ви поле, или аурата ви, и как тя въздейства върху околните и на свой ред бива повлияна от тях, а веднъж щом узнаете какво представлява и как функционира, вече ще ви бъде по-лесно да избирате посока в живота – с други думи, да познавате личния си житейски проект, е като да разполагате с „инструкция за употреба” на енергийното си поле, благодарение на която знаете как да боравите с уникалното „превозно средство” на своята аура и как да я управлявате гладко по пътищата на живота.

Какво ще научите и ще изпитате на този семинар
Този семинар обхваща познанието, необходимо да предприемете крачката и да заживеете живота си с по-малко вътрешна борба и повече автентичност.

Темите включват:
– специфичният ви „тип”, как той въздейства върху другите и как те ви влияят; – уникалното определение на вашата личност и как то предопределя конкретната ви житейска обусловеност.

Това води до знание как да:
– прилагате личния си житейски проект, за да вземате верни решения; – регистрирате кога се отклонявате от автентичния си Аз; – създавате хармония във взаимоотношенията с любимите си хора, с колегите и децата си. Този уъркшоп е първата крачка към това, да преодолеете обуславянето от средата и да станете автентичния себе си. Когато го завършите, ще имате по-ясна представа кой сте всъщност и как да взаимодействате със света. Ще започнете и по-дълбоко да разбирате и да приемате семейството и близките си. Семинарът е подходящ за начинаещи в областта, които искат да придобият основни познания.

към поканата >>>
http://www.inspirala.org/site/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=10&lang=bg

Водещ – Патрик Фарнсуърт, квалифициран анализатор наличния житейски проект, който работи в тази област още от момента на навлизането й във Великобритания и е обучаван при нейния създател, Ра – Уру – Ху.Патрик е и лектор, коуч и групов водещ.

Кога: 25-26.септемри 2010
регистрация от 09:30, начало 10:00 до 18:00ч.

Къде: хотел Ренесанс, площад Възраждане 2

Такса участие: 170 лв. при заплащане до 16.09.2010
190 лв. след тази дата

За информация и записване: Станимира Филипова
0888/211 344
biozona@abv.bg

* Желателно е при записване да оставите рожденните си данни (дата, час и място на раждане), за да изработим предварително лична графика, която ще ви е необходимо пособие по време на работата

http://www.inspirala.org/site/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=10&lang=bg