Приятели,

 

 На 05.02.2011 г. в гр. Казанлък, хотел "Казанлък" ще има представяне и практическо въвеждане в системата СИМОРОН -  една  от най-ефективните съществуващи съвременни практики за самопознание и личностно развитие. То ще се проведе от психолозите Елеонора Златинова и Росица Стефанова координатори и водещи на българския филиал на школата по СИМОРОН в София, преминали пълен курс на обучение при създателите на Симорон Петра и Петр Бурлани.

 

Симорон е от малкото съвременни школи, осъществили успешна интеграция и синтез  между вековните духовни езотерични знания и практики с най-съвременните конструктивистки постмодерни методи на практическата психология. Това е и ключът към изключителната ефективност и популярност на системата – за почти четвъртвековното ú съществуване през нея са преминали обучение десетки хиляди хора от над 20 страни по света, а сега имаме възможност това да се случи и в България.

 

Отстрани, през очите на обикновените хора,  работата по системата Симорон изглежда като бързо, лесно и приятно изпълняване на собствените желания и управление на реалността, но всъщност е висш пилотаж с използване на най-новите психосоциални технологии. Този процес става още по-мощен и мащабен, ако не сте сами в тази си дейност, а сте в група, в мрежа или в общност. Тогава успехът има каскаден и катализиращ характер и действа както във Ваша полза, така и в полза на всички важни за Вас хора, с които сте във връзка. По този начин, тази вълна и среда на успешност, която създавате около себе си, рано или късно ще се върне отново при Вас.

 

Това, което прави тази система уникална и различна от най-често срещаните, традиционни практики за самопознание и развитие е, че усвояващият я човек може за кратко време, с малък разход на енергия и по един приятен начин да възстанови и разгърне своя природен потенциал, да открие нова и неочаквана гледна точка към света, отваряща пътища за неговото осъзнаване и творчески преобразяване чрез раздвижване границите на своето самосъзнание.

 

Подробности за Симорон, както и условията за записване и участие в семинара можете да получите на интернет адрес: www.simoron.euот екипа на фондация "Деца на Света"

е-мейл:     simoron_bg@abv.bg
сайт:        
www.simoron.eu
моб.тел.:   0897-437372
                 0879-336587