ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)

 
П О К А Н А
         Уважаеми дами и господа,
Чувствайте се официално поканени
на последен за сезона поход на 18.06.2011г.
Тръгване в 9.00ч. от последна спирка на
Автобус 31 във Виница. Връщане около
12.30ч. Носете си шапка, вода и плодове!
Автобусът тръгва от гарата в 8.30ч.
Моля твърдо идващите да ми върнат
потвърждаващ имейл!  (zdravoslovie@abv.bg) 
Марги ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)

 
 
******************************************
***************
ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)До всички „ калпазани и калпазанки” !!!
Е, то бива мързел, бива, ама чак пък толкова… ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
Хора, в събота се брояхме на пръсти, но ако пък  знаете какво преживяхме… и вие какво изтървахте… Присъединихме се към група от „ професионални ходещи туристи”  и като метнахме с тях  един маршрут от чешма на чешма, през гори и поля, та чак до с.Осеново! Обяд за около час и половина и обратно, но по друг път! И брахме мащерка, див гюзум… Така крачка по крачка, в смях и закачки, във водопой и билкобран, изминахме около 25 – 30 км. Колко му е, нищо работа! Хайде и  тази събота да се  поразходим! За по-кратко! Идвайте, че не остана време до края на месец Юни! В жегите на Юли и Август ще сме на почивки по морета  и океани или високо по планините и ще се видим чак през Септември… Размърдайте се! Хайде! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :) Марги

ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)******************************************ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)

Здравейте, ЗдравословциЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)

Предлагам ви да направим „ разширени” походи в гората в съботните дни на  месец Юни! На  походите през Май, установихме, че ни липсва подкрепата на половинките ни в нашето начинание по „обясними”  причини и решихме да ги приобщим към нас по следния начин:

„Ходещите” тръгваме в обичайното време 9.00ч. от последната спирка на автобус 31 във Виница и към 10.30ч. сме на голямата поляна под  Аладжа манастир и до  чешмата, където има нови красиви пейки и маси! Тези, които играят Паневритмия (която започва в 6:30 в Морската градина и приключва към 8:00) тръгват заедно към спирката на 31.

                                          „Купонджиите” пристигат по- късно с коли и продукти за печене по наш и техен вкус! Среща – на полянката!

Докато едните спортуваме и си здравословим, другите ще стъкмят огнищата  и ще изпекат каквото са и сме пожелали! Всеки е СВОБОДЕН да си хапне,  каквото му душа иска! Обядът няма  „задължителен”  характер! Ако сте на диета, се връщате обратно пешком, преди да е замирисало апетитно! Присъствието на деца и внуци е силно пожелателно! Плажуващите могат да използват следобедното слънчице, когато и морето ще е по- топло!

И така – да се порадваме заедно на зеленината, храната  и чистия въздух!!! Напомням, че автобус 31 тръгва от гарата в 8.30 и пристига в 9.00!За  мобилна връзка с мен: 0887 477642 или 0899143720    До скоро!  ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)       Марги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
******************************************
Здравейте отново, здравословци – планинари !  ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
Първият ни „поход” през гората към голямата поляна на Аладжа манастир беше чудесен – слънце, птички, пеперуди, зеленина, набрахме си коприва, поиграхме федербал, учихме децата как се стъкмява огън (две деца на 4 години!), пихме бистра водица, похапнахме сладко – сладко!
Върнахме се въодушевени и приятно уморени!
 
Каня ви отново в събота, 14 май, да затвърдим маршрута, докато някой не ни поведе за другаде – Боровец, гората зад Владиславово и т.н. Очаквам инициативи! Среща отново в 9.00ч. на последната спирка на автобус 31 във Виница. От гарата в 8.30ч. по график тръгва автобус 31, който пристига точно навреме. Слънцето и гората ви очакват! И аз, Марги! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
P.S. Следващите две съботи няма да се видим – на 21 май следват четири почивни дни и много от нас ще пътуват, а на 28 май ще се отработва 23 май. Весели празници !  ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
 
******************************************
 
 
Време е за раздвижване!!!ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
                  Напук на дъжда, мъглата, сивотата и … още каквото там ви мъчи!!! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)                      
На 07 май, в 9 часа ви очаквам на последната спирка на автобус 31 след Виница (и след Паневритмия)!!! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 С  удобни и сухи обувки( без токчета!), с дрехи на няколко ката ( за да има какво да събличате при прегряване!), с храна и вода за освежаване (а не за преяждане!), с дъждобран или чадър и нещо за сядане ( за отмора, а не за полягване!).
 
 
ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)Ще направим походче до Аладжата през гората за час-час и половина в едната посока. Ще се върнем около 13 часа. ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
Като за първи път няма да ви тормозя с упражнения и игри, защото мисля,ч е вървенето ще е предостатъчно! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
Как ви звучи? Почва се, смелчаци, ха сега да ви видя…  ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
За  мобилна връзка с мен в ранната  утрин  :
           0887 477642 или 0899 143720       ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
 
 
*******
 
ЗДРАВОСЛОВИЕ до м. юни:
 
2, 9 и 30 април
7, 14, 21 и 28 май
4, 11, 18 и 25 юни
 
от 10:30 до 12:00
 
Заповядайте!
 
 
    1 2 април             Здравейте, мои нови и усмихнати приятели! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
Време е за раздвижване!!! В следващите ни срещи до края на месец юни, ще продължа да ви показвам моя едночасов утринен комплекс от упражнения – въздействието им е чудесно! Идеята ми е да разучим заедно този комплекс – както в Библиотека "Виделина", където досега сме се събирали, така и по зелените поляни в горичките край Варна, когато времето е с нас! Ще го съчетаем и с походче… може и семпъл обяд… Продължават нашите свободни разговори на различни други теми, които ни вълнуват в момента! Всеки от вас може да присъства, когато е свободен и когато нещо го тегли отвътре… На тези, с които няма да се видя, пожелавам китна пролет и слънчево лято! И много усмивки!
Забавлявайте се, танцувайте, обичайте…ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)            Марги

 

 

 

 

 

 

 

 

 
*******
 
08 април                       Привет , усмихнато приятелче !
 
Как си? Как е пролетното ти настроение? Или се носиш на вълната на пролетната умора? Време е да те раздвижа !!! В следващите ни три срещи ще ти покажа моят утринен комплекс от упражнения, който включва :
– Цигун
– Шест упражнения за волята от Учителя
– Вибрационно бягане
– Каланетика за корем, крака, гръб и стречинг
– Динамично българско Хоро за финал !!!
 
Как ти звучи – стряскащо или мотивиращо? Ще разбера това от твоята  посещаемост …    
                                                                Усмихнат поздрав от  Марги !!! ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
 
 
*******
 
01.04.2011           Здравейте, мили момичета и тук там момчета!!!  ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)
Утре продължаваме с  темата за Взаимоотношенията ни  с най–важните  и добри  хора – тези в нашия дом!!!   Какво сме изградили досега, къде са пукнатините и защо, накъде вървим и какви намерения имаме. Темата е необятна и много лична! Ще споделя  с вас моя опит и моите успехи и се надявам да не говоря само аз… Ще се радвам да се видим и да си поговорим от душа ! Усмихнете се ,
                                                       ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН,        Марги     ЗДРАВОСЛОВИЕ през ЮНИ :)

 

Тук можете да намерите повече информация за предишните ни срещи…