Зор Алеф – представяне на книгата «Йога на Словото», семинар “Практика на триединното здраве” -20-23/01

 
 
ШКОЛАТА   НА   ЕДИННОТО   УЧЕНИЕ
 
oрганизира
 
 във Варна, в залата на Клуб-Библиотека „Виделина”
 
на 20 януари – четвъртък от 18:30 часа
 
представяне на книгата на целителя и писателя-мистик
 
Зор Алеф – «Йога на Словото»
 

Зор Алеф – представяне на книгата «Йога на Словото», семинар “Практика на триединното здраве” -20-23/01

Вход – свободен
 
#######
 
СЕМИНАР НА ТЕМА:
 
“ПРАКТИКА НА ТРИЕДИННОТО ЗДРАВЕ”
(система за бързо възстановяване на духа, душата и тялото) 
 
на 21, 22 и 23 януари от 18:30 ч

 

Посещението на семинара на 21 януари е без заплащане
 
Цена за 22 и 23 януари – 30 лв на ден

 

 
#######
 
АКТОВЕ ПО СВЕЩЕНА ТЕРАПИЯ
на 21, 22 и 23 януари от 20:30 ч
 
#######
 
 
 
СЕМИНАРЪТ  “ПРАКТИКА НА ТРИЕДИННОТО ЗДРАВЕ”
/СИСТЕМА ЗА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДУХА, ДУШАТА И ТЯЛОТО/
включва следните теми:
 
           1. Ключове към съкровищницата на душата.
           2. Пробуждане на целителните сили на личността.
           3. Бърза мобилизация на психофизическите и енергийни ресурси на деветте енергийни центрове на човека.
           4. Реализация на хармонично и пълноценно състояние на човешкото същество и осъществяване на триединното здраве.
           5. Практика на триединното здраве – уникана система за бърза мобилизация на вътрешните целителни сили и бързо въстановяване  на духа, душата и тялото.
           Практиката е разработена от целителя и писателя – мистик ЗОР АЛЕФ, събрала в себе си резултатите от 20-годишната му целителна дейност.
           Практиката ни провежда през четири терапевтични стъпала, на всяко от които последователно отваряме дверите на деветте най-важни енергийни центрове на човека.
 
За допълнителна информация :
 
София
Вили – 0887-610 865
     Варна
     Коста – 0899-968 067
     Бургас
     Кирилка 0888-762 534
              
           Свещената терапия е древна система на Езотеричното целителство, възстановена от Зор Алеф и подробно изложена в книгата му “Свещена терапия”. Актът на Свещена терапия е уникална форма на Езотерично целителство, за първи път приложена в Древен Египет от последователите на легендарния архитект, лекар и Първосвещеник Имхетеп, по – късно обожествен от гърците и римляните под името Асклепий и Ескулап.
            Актът на Свещена терапия е едновременно изкуство и метод на Езотерично целителство, който позволява да се предава на пациента помощ на Духовно, Душевно и физическо ниво едновременно. Последователно пробуждайки целителните ресурси в трите Плана на нашата личност, той възстановява хармоничния ритъм на движение на жизнените сили по енергийните канали, естествения енергиен обмен със заобикалящия ни свят, напълно компенсирайки ресурсите на жизнена сила, загубени в следствие на стрес или заболявания. На най – високо ниво от въздействието си Актът на Свещена терапия пробужда Първоначалната и съвършена Духовна природа на Човека, давайки ни възможност да приживеем състояние на цялостност, просветление и хармония.
            Главен инструмент на Акта на Свещена терапия е Словото – терапевтични текстове, съдържащи формули и целителни символи от няколко мистични традиции, които се предават на пациента във вид на поток мелодична и мантрична реч.
 
Зор Алеф
 
 (мистическо име и литературен псевдоним на Анатолий Александрович Руденко) е известен като духовен учител, целител и автор на мистични и научно-популярни книги.
Роден е през 1976 г. в Москва, в семейството на известната българска целителка Иванка и руския поет Александр Руденко. Ранното си детство прекарва в балканското селце Раковица в дома на прабаба си Мара, която е знахарка.
Зор Алеф започва своята целителска дейност на 14 годишна възраст в Москва. Той е най-младият целител в Русия по онова време. Дарбата му, усъвършенствана от усвояване достиженията на различни школи по духовно целителство, е наследена от майка му, но за разлика от нея той започва да изгражда и система за обучение.
Въз основа на опита му с първите пациенти, сред които има лекари, учени, преподаватели, на 14 годишна възраст той пише своята първа книга "Кръстът на посветения", издадена в 50 хиляден тираж. Възрастта на автора прави тази книга сензация и предизвиква широк интерес към него в качеството му на целител и популяризатор на мистични знания.
Зор Алеф е на 16 години, когато излиза втората му книга "Бог и сатана", автор на предговора към която е известният български историк проф. д-р Андрей Пантев. Пресата го обявява за най-младия мистичен писател и посветен.
Днес Зор Алеф е автор на 10 книги, 8 от които вече са издадени на български и руски език. Работи неуморно, пътува по света, лекува, консултира, пише книги и вдъхновява чрез словото си десетки хиляди хора от Европа и Азия… 
 
Школата на Единното учение
 
Езотерична школа „Зор"е открита на 5 ноември 1992 г. в Българския културно-информационен център в Москва. Основателят на школата Зор Алеф тогава е на 15 години. Първите ученици идват в нея по различни пътища. Tова са слушатели на курса "Херметизъм и мистична философия", който Зор Алеф води в Московския Педагогически Университет – катедра Философия, негови пациенти и хора, стремящи се към вътрешно развитие и усъвършенстване, научили за неговата дейност от книгите му и пресата.
Школата на Единното Учение е създадена от Зор Алеф през 2000 г. в Москва (малко по-късно и в Санкт Петербург). Тя предлага стройна система на обучение и развитие на личността, даваща ясна представа за света, ключове към овладяването на силите на душата и инструменти за състрадателна помощ на ближните. Школата допуска различни форми и степени на проникновение от страна на стремящите се към Духовното Знание, представляващо духовно-философски синтез на много автентични мистически традиции. Според Зор Алеф Единното учение представлява единството на съкровения смисъл на всички учения, водещи човека към съзнателен и чист живот. Целта му е възсъединение на човечеството в Истина, в братска любов и в закона на земното битие.
От 2001 г. Школата работи и в България. Официално се представлява от Фондация „Център за еволюция на човека". Има отделения в София, Видин, Варна и Бургас.
От 2003 г. в Школата на Единното Учение са създадени и детски отделения. Работата с детски групи е особено активна в Москва, Санкт Петербург, в Кипър и Башкирия.
През 2003 г. започва работа със затворници – едно от най-интересните, най-трудните и най-предизвикателни за цялото общество направления в дейността на Школата се развива в Беларус. Директорът на затвор и ръководител на колония със строг режим за непълнолетни – майор Айрат, ученик на Школата, започва да преподава на излежаващите присъди за тежки престъпления основите на Единното Учение, на медитацията и различни духовни практики. От края на 2005 г. се провежда и духовно-образователна дейност с отряд заразени със СПИН затворници.
През 2005 г. се откриват още отделения на Школата в Страсбург, Франция; в Рига, Латвия и в Ларнака, Кипър.
Днес Школата на Единното Учение се превръща в широка международна обществена организация.Основната й цел е разпространението на духовни и мистични знания, на трудовете, книгите и учението на Зор Алеф. Дейността на Школата протича под формата на събрания на учениците, където се разглеждат различни теоретични и практически въпроси, свързани с мистичната мъдрост и духовната практика, символизъм, богословие, философия, медитация.
 
За допълнителна информация :
 
София
Вили – 0887-610 865
     Варна
     Коста – 0899-968 067
     Бургас
     Кирилка 0888-762 534