Семинар с д-р Брус Липтън – Израстване във времена на еволюционен хаос – 26 март 2022 – ПОСЛЕДНИ МЕСТА с ОТСТЪПКА!

Семинар с д-р Брус Липтън - Израстване във времена на еволюционен хаос - 26 март 2022 - ПОСЛЕДНИ МЕСТА с ОТСТЪПКА!

Д-Р БРУС ЛИПТЪН

 в партньорство с оторизирания представител за България на

Mountain of Love

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

 ОНЛАЙН СЕМИНАР

ИЗРАСТВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕНА НА ЕВОЛЮЦИОНЕН ХАОС – КОВИД, ХАОС И СЪЗНАНИЕ

 26 Март 2022
  С осигурен превод на български език 

ПОСЛЕДНИ СВОБОДНИ МЕСТА ЗА СЕМИНАРА С д-р БРУС ЛИПТЪН

ПРЕДВИДЕНА Е ОТСТЪПКА ПРИ ВНАСЯНЕТО НА ТАКСАТА ДО

26-ти Февруари 2022

 Вземете своя билет – тук

Семинар с д-р Брус Липтън - Израстване във времена на еволюционен хаос - 26 март 2022 - ПОСЛЕДНИ МЕСТА с ОТСТЪПКА!Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Той е един от лидерите в съвременният свят, които успяват да прокарат мост между науката и познанието за Духа. Бил е преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователския център на университета Станфорд. Автор на бестселъра „Биология на убежденията“ и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. д-р Липтън получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения. Задълбочените изследвания на д-р Брус Липтън в областта на клетъчната биология и на епигенетиката се приемат за огромен научен пробив в тази област.

По време на този семинар д-р Брус Липтън ще говори за времената на хаос и драматични промени, в които живеем, давайки ни надежда, че ако възвърнем силата си и се самоовластим, предизвикателствата пред които сме изправени и трудните времена, в които живеем, могат да се окажат възможността, която да използваме, за да преминем през трансформацията на съзнанието и на живота на тази планета, към едно следващо по-напреднало еволюционно ниво.

Прочетете новините, посърфирайте из мрежата или погледнете през прозореца и ще забележите, че цивилизацията ни е в криза. От икономически колапс до разпад на околната среда, от социални и политически сътресения, до климатични промени. От глад, бедност и война, та дори до Ковид пандемия.

Кризата е катализатор на еволюцията! Ако днешните заглавия ви карат да се страхувате за съдбата на нашата планета, ето някои новини, които може да ви изненадат – от еволюционна гледна точка, ние сме точно там, където трябва да бъдем. Ние сме заобиколени от доказателства, че сме на прага на голямо еволюционно събитие – една съзнателна еволюция.

Затова, новата наука разпознава днешният глобален хаос като естествена стъпка в един разгръщащ се процес, а не като трагичния край на една унищожена планета. Клетъчният биолог и автор на бестселъри – д-р Брус Липтън, ни предлага гледна точка през призмата на една нова наука, която би могла да ни е от помощ при навигирането в този бурен период от историята на нашата планета. Тези прозрения ни дават възможност да еволюираме от пасивни жертви до отговорни съ-създатели на бъдещия свят.

Прилагането на представените знания има за цел да доведе до самоовластяване на хората, предлагайки възможност за по-добро справяне през този бурен период от историята на нашата планета. Програмата на семинара предлага една смела и обнадеждаваща визия за следващия „холистичен“ етап на човешката цивилизация и как всеки от нас може да участва пълноценно в създаването на един различен и по-добър свят.

Повратната точка на промяната се проявява тогава, когато хората започнат да се събуждат и да стават все по-осъзнати за вродената си сила – една сила, която да превърне страха от нежелана ситуация в надежда за нови възможности. Според Брус, едно чудотворно изцеление очаква тази планета, ако ние, като човешки същества, приемем новата си отговорност да се грижим колективно за Градината, вместо да се борим за тревата.

Побързайте и запазете своето място за семинара с д-р Брус Липтън.
При запълване на максималния брой участници, записването за семинара ще се преустанови!

Повече инфо за събитието – тук

Поздрави,

Екипът на Институт за Интегрално Развитие

www.integral-bg.eu

integral.institutebg@gmail.com

Семинар с д-р Брус Липтън - Израстване във времена на еволюционен хаос - 26 март 2022 - ПОСЛЕДНИ МЕСТА с ОТСТЪПКА!