Безплатно онлайн събитие: Международен форум „Лечение на психически и физически заболявания с хомеопатия“ – 20-21 юли

Безплатно онлайн събитие: Международен форум „Лечение на психически и физически заболявания с хомеопатия“ - 20-21 юли

Международен форум

„Лечение на психически и физически заболявания с хомеопатия“

Безплатно онлайн събитие

20 – 21 юли от 12:00 до 16:00 ч.

Скъпи приятели на хомеопатията,

Щастливи сме да ви поканим на този Международен форум. Той ще бъде един празник на духа, в който доказали се хомеопати от цял ​​свят ще споделят ценен опит. Хомеопатията е изключителна система за лечение, базираща се на научни и природни закони, движещи цялата Вселена. Тя достига до самия център на човека отвъд физическите оплаквания, историята и емоциите. Отвъд всичко, което можете да си представите. Тя не е само метод за лечение, а начин на мислене и разбиране на света. 

Поканени сa всички поддръжници на хомеопатията. Лектори ще бъдат: Д-р Горан Гейкууд, Д-р Гаджанан Данипкар, Д-р Шекхар Алгунджи, Д-р Сачиндра Джоши, Д-р Алпеш Оза, Д-р Шели Шарма, Патриция Махер, Д-р Мита Нихлани, Д-р Утсав Катария, Д-р Шрути Сингхал и Геновева Георгиева.

Повечето от тях са световно признати преподаватели и лечители. Ще разберете повече за това как хомеопатията може да ви помогне, както и за новостите в нея. Ще можете да зададете вашите най-горещи и наболели въпроси към професионалисти. Другото интересно е, че на 21 юли ще е пълнолуние. Това ще е много подходящ ден за изчистване на психически травми и за това сме ви подготвили енергийна, медитативна подкрепа възнамерена специално за този ден. 

Форумът ще се проведе на английски език.

Превод на български език: Д-р Йоанна Йорданова

Програма:

20 юли

12,00 – 12,30 ч. Д-р Шекхар Алгунджи (Лечение на автоимунни болести);

12,30  – 13,00 ч. Д-р Горан Гейкууд (Подход при лечение на случаи с тежка патология);

13,00 – 13,30 ч. – Кафе пауза

13,30 – 14,00 ч. Д-р Сачиндра Джоши (Връзка между царствата. Класификация на лекарствата според нивото и клиничната картина);

14,00 – 14,30 ч. Д-р Мита Нихлани (Автоимунни болести);

14,30 – 15,00 ч. – Кафе пауза

15,0 – 15,30 ч. Д-р Уцав Катария (Лечение на инсулт и усложнения след инсулт);

15,30 – 16,00 ч. Д-р Шрути Сингхал

21 юли

12,00 – 12,30 ч. Д-р Гаджанан Данипкар

12,30 – 13,00 ч. Д-р Алпеш Оза (Подход при лечение на синузит);

13,00 – 13,30  Патриша Махер (Нов поглед към подцарство пеперуди);

13,30 – 14,30 Обедна почивка

14,30 – 15,00 ч. Д-р Шели Шарма (Лечение на тревожност и остър панкреатит);

15,00 – 15,30 ч.  Геновева Георгиева (Лечение на психически травми).

Ако искате да участвате, моля регистрирайте се тук: www.homeopathyvoice.org

Важно! Преди регистрацията, натиснете кръгчето горе вляво на екрана, за да се презареди сайтът. 

След това ще видите полетата за регистрация.

Бихме искали да знаем броя на учавстващите, за да осигурим нужното разширение на Zoom.

Ако все пак не успеете да се регистрирате, пишете ни на имейл homeopathyvoice@abv.bg.

Благодарим ви!

Представяне на лекторите:

Д-р Горан Гейкууд е един от най-известните хомеопати в Индия и по света. Той е автор на 5 книги: „Декодиране на менталните рубрики“, „Материя Медика на нозодите и саркодите“, „Изкуството на реперторизацията“, „Хомеопатични стратегии и карти за остри състояния“ и „Стойността на реперториума“, някои от които сега са преведени на френски , португалски и руски. Отдаден е на пациентите си и съчетава хомеопатичното лечение с програма за здравословно хранене и живот. Има богат опит и много обширни познания. 

Д-р Алпеш Оза е най-добрият хомеопат в света при лечение на остри състояния. Той е много внимателен с пациентите си, много проницателен и милосърден. 

Д-р Гаджанан Данипкар практикува хомеопатия в Мумбай от 28 години. Той е известен със своя уникален стил на разглеждане на случаи, прецизно внимание към диагнозата, анализ и ясно обяснение на случая. Той е награден като „МАГИСТЪР ПО ХОМЕОПАТИЯ“ от Хомеопатичния форум в Мумбай за десетилетната си работа в областта на хомеопатията. Има препълнена клиника с доволни пациенти.

Д-р Мита Нихлани практикува хомеопатия от 31 години. Тя преподава хомеопатия и психиатрия в Академията „The Other Song“ в Индия. Директор е на Изследователския институт по класическа хомеопатия. Нейните случаи се отличават с дълбочина, прозорливост и уникалност. Тя е чудесен лечител и основател на Фондация „Анахата“.

Д-р Шели Шарма е ученичка на Д-р Витулкаc и понастоящем на Д-р Махеш Ганди.
ОБРАЗОВАНИЕ:
· B.H.M.S и MD от Dr. J. Magdum Хомеопатичен медицински колеж. Jaysingpur (2011);
· Доктор от университета Джанардан Рай Нагар, Удайпур;
· Докторска степен, връчена от министъра на отбраната на Индия Шри Раджнат Сингх;
· Стипендия по психиатрия и консултиране от MUHS University;
· Диплома и PG от IACH Гърция.
· Участвала е като лектор в много национални и международни събития, включително LIGA INTERNATIONAL Италия и IHMA Германия, където е представила изследователска статия относно дегенеративния цервикален диск.

Д-р Сачиндра Джоши е изключителен хомеопат. Той е в областта на хомеопатията от 25 години. Заедно със съпругата си Сачиндра Джоши са лекари и са се обучавали в школите на Д-р Шанкаран, а впоследствие и на Ян Шолтън. Подходът им към пациентите е уникален, дълбок и иновативен. Те са известни по целия свят под името „динамично дуо“. Създатели са на „Картографската система в хомеопатията“. Провели над сто семинара по целия свят през последните две десетилетия, популяризирайки своята иновативна MAP система. Обичат пациентите си и им предлагат холистичен подход: здравословно хранене, спорт и себеосъзнаване. За да научите повече за тях, посетете www.drjoshisclinic.com.

Д-р Шекхар Алгунджи е невероятен хомеопат с 32 годишна практика. Той е ученик на Д-р Шанкаран, но е развил своя собствена уникална система за лечение. Подходът му към пациентите е приятелски, цялостен и задълбочен. Чудесен преподавател, вдъхновител, новатор и автор на книги. Има стотици и хиляди пациенти от цял свят. Известен е в Австрия, Белгия, Германия, Унгария, Швейцария, Румъния и още много страни.

Патриция Махер живее в Ню Йорк и поддържа натоварена практика в цяла Северна Америка. Тя получава магистърска степен по хомеопатия през 2006 г. при Луис Клейн. Има и магистърска степен по социална работа от City University of New York. Тя задълбочи работата на Патриция Леру и извърши новаторска работа върху насекомите и по-специално върху пеперудите, която е забележителна. Освен с Луис Клейн, тя е учила и с Ян Шолтен. Пат също така преподава хомеопатия в Центъра за хомеопатия Baylight, както и в уебинарите на Luminos Homeopathy. Пат е член на Deepening Humanity in Homeopathy.

Д-р Утсав Катария е всеотдаен и упорито работещ хомеопат. Неговата мисия винаги е била да осигури максимални ползи от хомеопатията на страдащите хора. Бидейки свързан с Д-р Гейкууд, той е натрупал опит в лечението и управлението на различни сложни случаи на рак, автоимунни случаи, остри случаи на OPD и случаи синхронизирани с традиционно лечение.

Боряна Дешева е много ентусиазиран хомеопат. Има Академична степен по богословие, преводач, преминала е квалификационни курсове по хипнотерапия, хомеопатия, лабиринтно улеснение, грижа за свещената смърт. Тя е организатор на хомеопатични курсове и семинари. Има доволни пациенти от България, Великобритания и САЩ.

Геновева Георгиева е български хомеопат. Тя е в областта на хомеопатията от 20 години. Обучавала се е в Хомеопатично общество и от 2013 година започва да работи с Д-р Раджан Шанкаран и лекторите от Академията „The Other Song“ в Мумбай. Организирала е множество семинари с тях в България и онлайн. Тя интегрира класическата хомеопатия, метода на усещането, метода на думите и еволюционната система на Михал Якир в своята практика. Автор е на две книги: „Методът на усещането в хомеопатията“ и „Синергията в хомеопатията“. Тя е и преподавател в своя онлайн платформа. През 2019 г.  създава Facebook групата „Homeopathy in Aquarius era“ като отговор на пандемията и промените в света. Целта на групата е популяризиране на хомеопатията и намиране на решения за здравословните проблеми на нашия преходен период.

Този Международен Форум бъде незабравим празник на сърцето и духа!

Очакваме ви с нетърпение!

Геновева Георгиева и групата на ‘Homeopathy in Aquarius era’

Безплатно онлайн събитие: Международен форум „Лечение на психически и физически заболявания с хомеопатия“ - 20-21 юли