Прожекция на 09 септември от 18:30

Клуб-Библиотека "Виделина"

(„Цар Симеон I” 27, ет.2, ст.6)

тел.: 64-89-22; 0894/790 909

продължава всеки втори четвъртък прожекциите на филми в областта на приложната психология, духовните учения, най-новите научни открития, квантовата физика, историята и др., както и игрални филми, засягащи тази тематика

Мисли и отслабвай.
Отслабване по естествен начин

 

ще бъде показан на

09 септември 2010 (четвъртък)
от 18:30 часа

На семинари, проведени между 2006 и 2008 год. Абрахам отговарят на много въпроси, свързани с отслабването. Вместо да коментират диети и упражнения, те ни учат как осъзнато да прилагаме и ползваме Закона за привличането в наша полза. Тези семинари са най-добрите, провеждани през годините, така че – облегни се назад, отпусни се, позволи и привлечи!

– Обръщение на Абрахам
– Вибрацията на процъфтяването
– Храната е твой приятел
– Допускане на твоето перфектно тяло
– Погледни и харесай това, което виждаш
– Игнорирай специалистите

– Загряване преди хранене
– Разказвай различна история
– През погледа на Първоизточника
– Твоята работа е да се чувстваш добре
– Забрави диетите и упражненията
– Заключителни думи

ЗА УЧЕНИЕТО НА АБРАХАМ

Всяко време си има своите учители. Абрахам са учители за хората от нашето време – хора, които живеят забързания ритъм на въртележка от сякаш безкраен списък от отговорности. Те са нефизически учители, които говорят през Естер Хикс, която от 1986 г. заедно със съпруга си Джери Хикс, се е ангажирала само с това – да позволява на все повече и повече хора да се потопят във фонтана от мъдрост, с която учителите ни заливат.
Абрахам са група от нефизически същества и те идват от нефизическото ниво на съществуването с огромното желание да ни припомнят коя е нашата истинска същност, идват, за да пробудят отново в нас забравено познание, че сме енергийни същества, които са избрали да творят физически, че имаме две компоненти – нефизическа, енергийна и физическа, материална.

Повече информация:
http://www.practical-spirituality.info/bg/abraham/menu