„Истината“ – среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш – 26 април – Варна

"Истината" - среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш - 26 април - Варна

За всички, чиято душа копнее за чест досег със съвременните будители и техните пътеводни учения, отправяме покана да запазят датата 26 април 2024 г"Истината" - среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш - 26 април - Варна

Място на провеждане: Фестивален и конгресен център – Варна, начало: 18:00 часа

✔️ Какво е Истината?
✔️ Защо да я търсим?
✔️ Как да я видим?

Ще търсим отговор на вечните въпроси с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш. Заповядайте в 18 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център – Варна, за да почерпите от тяхната мъдрост.

Гуру Йоги Тан е роден в Малайзия, живял е в Бутан и Непал близо 10 години. По време на духовния си път учи в Тибет, Индия, Индонезия. Последовател е на учението за Великото съвършенство, „Махашанти“ (на санскрит), „Ваджраяна“ (на тибетски). Има множество последователи от Малайзия, Индонезия, Сингапур, Бруней и България. От 2010 г., когато за първи път идва в страната ни, я посещава почти всяка година, за да покаже пътя към абсолютната истина на българите. Изнася лекции и по-продължителни обучения, извършва различни благотворни начинания, като засаждане на кристали в цялата страна и др.

Духовният учител Елеазар Хараш (с рождено име Петко Йорданов) е роден във Варна на 29.01.1954 г. От 1988 г. до днес изнася лекции и издава стотици книги на окултна, езотерична и мистична тематика. Големия огън на духовността разгаря в него Учителя Петър Дънов.

Учителя е Живото Присъствие в моя живот. Учителя е, в когото дишам и живея и който ме научи, че Любовта е всякога победа, че Любовта е свещената стихия на живота, че Любовта е пречистият поток от живот и че Любовта е изпълнението на всички закони.“

А докато дойде време за това светло събитие, може да гледате първата съвместна среща на гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш, която се проведе миналата есен, когато те споделиха знанията си за невидимите светове:
"Истината" - среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш - 26 април - Варна t.ly/Gph77


ВХОД: СВОБОДЕН

"Истината" - среща с духовните учители гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш - 26 април - Варна