Курс по Тотална Биология – 29/03-01/04 – Варна

 
 
КУРС ПО ТОТАЛНА БИОЛОГИЯ
БИОЛОГИЧНО ДЕКОДИРАНЕ НА БОЛЕСТИТЕ
30.03-01.04.2012
 
ДА ОЗДРАВЕЕМ ПО ДРУГ НАЧИН
Курсът се отнася за всеки, който желае да се научи да управлява здравния
си капитал или личностното си развитие. Подходящ е за терапевти или медицински работници, които желаят да обогатят практиката си с нови методи.
Не се изисква специално образование.
Да приемем един различен поглед върху здравето и болестта, който ще ни позволи да достигнем до едно ново поле на съзнанието. Болестта има смисъл, тя е изражение на едно преживяване, на едно отношение, на едно страдание белязало нашия живот и живота на нашите предци, който е закодиран в нас.
Базиран на трудовете на Клод Саба (Тотална биология на живите същества), Жерар Атиас (Био-психогенеалогия), Рике Геерд Хамер (Нова медицина) и др. Обучението предоставя един точен, ясен и ефективен метод на работа, за да се идентифицира несъзнателния механизъм, който се крие зад една болест и преди всичко „депрограмиране”, за подпомагане на оздравяването.
 
ЛЕКТОР МАРИ-ЖИНЕТ РО (КАНАДА)          
Дипломиран специалист по акупунктура, психотерапевт, лектор и преподавател. Нейните търсения са я отвели към задълбочаване на познания й в специалности като хипноза и невролингвистично програмиране. Като изследовател и специалист тя се спира върху тоталната биология на живите същества и интензивно се обучава в тази нова дисциплина в курсовете на Клод Саба във Франция и Канада. От 2004 година Мари-Жинет Ро дава консултации в тази област, огранизира семинари и конференции в Канада, Франци� �, Швейцария, Белгия и Полша.
 
ВТОРО НИВО
Въвеждаща лекция за всички, които се интересуват от темата
29 март (четвъртък), 18:30 – 20:00 ч.
Вход – 2 лв
 
Курс
30 март (петък), 18:30 – 20:30 ч.
31 март и 1 април (събота и неделя), 09:00 – 18:00 ч.
Цена на курса 160 лв.
 
В програмата:
Различни части на тялото и заболявания, гръбначен стълб (кости, сухожилия, лигаменти), гладка и напречно набраздена мускулатура, множествена склероза, дихателна система, очни заболявания, затлъстяване, свръхтегло, цикли на клетъчната памет, черен дроб, зародишни листи, „мъртва зона”.
Курсът съдържа теоретична част, много примери, инструментариум (техники) и практически упражнения.
Това второ ниво позволява да навлезем в по-дълбоко разбиране и използване на понятията и методите разглеждани в първо ниво.
 
Място на провеждане
Варна, ул. „Райко Жинзифов” 40
Център за социално-терапевтична дейност „Същина”
 
Курс по Тотална Биология - 29/03-01/04 - Варна
 
Записвания и информация
Манол Смуков 0896 675 216
Марина Стоилова 0888 529 814

 

Изтегли PDF