Международен онлайн семинар „Оживотворени с хомеопатия и силата на намерението!“ с Лин Лин Мак Тагард – 4 юли

Международен онлайн семинар с Лин Лин Мак Тагард

4 юли от 20,00 часа

                                             Оживотворени с хомеопатия и силата на намерението!

Международен онлайн семинар "Оживотворени с хомеопатия и силата на намерението!" с  Лин Лин Мак Тагард - 4 юлиЗдравейте, приятели на новото време!

Заповядайте на това вълнуващо събитие с Лин Мак Тагард!

Тя е световноизвестна американска изследователка на нетрадиционни методи за лечение, преподавателка, журналистка, писателка и активист. Посветила е живота си на изследването на алтернативните методи за лечение от гледна точка на науката и практиката. Изследвала е хомеопатията, силата на намерението, акупунктурата, шаманските методи за лечение и много други и е обяснила защо и как работят и как можем да ги използваме в ежедневието си.

Написала е няколко книги, измежду които: „Полето“, „Силата на осемте“, „Експериментът с намерението“, „Кое е това, което лекарите ни ви казват?“, „Да живееш с намерение“.

В продължение на десетки години е събирала научна информация от полето на квантовата физика, съвременната епигенетика, квантовата биология и други, които да обяснят как и защо действат хомеопатията и силата на намерието и ще сподели това с нас. Самата тя лекува много успешно със силата на намерението.

Ние всички знаем, че в нас има един мощен генератор, който направлява процесите в организма и живота ни. Когато той е увреден, настъпват проблеми на физическо, емоционално и социално ниво. За първите две знаем, но за третото ниво малко се говори. Нашето социално благополучие, реализацията ни в професията, отношенията ни със социума, дори външния ни вид зависят от нашето вътрешно здраве. Нека да видим как хомеопатията и силата на намерението могат да ни направят по-силни, зрави и изпълнени с живот!

Ще изпратим и намерение за мир вътре в нас, в Украйна и по света!

Превод от английски: Геновева Георгиева

Вход: свободен/дарение за Украйна

Регистрация: в 19,00 – 19,30 часа

 Регистрирайте се предварително, за да получите връзка за вход!

След като се регистрирате, ще получите имейл за потвърждение, съдържащ информация за присъединяване към уебинара.

Тези безплатни събития се основават на свободното споделяне на ресурси. Вашият принос ще ни помогне да покрием разходите си за Zoom, Vimeo, уебсайт. Помагаме и на бежанци от Украйна в Левоча, Словакия. Моля, допринесете с това събитие за набиране на средства за Quintessence Forum

Чакаме ви с нетърпение!

Организатор: Алтернативно движение за мир, здраве, наука и изкуство Quintessence Forum
с управител Владимир Петрочи от Словакия.