Обучение по Антропософска медицина за лекари и терапевти – 19-21 май, Варна

Обучение по Антропософска медицина за лекари и терапевти - 19-21 май, Варна

Антропософската медицина е тази медицина, която обхваща целия човек с неговите видими и невидими тела, неговия произход и връзката му с макрокосмоса. Антропософският мироглед е базата, на която се опира Антропософската медицина и тя е положена от Рудолф Щайнер преди 100 години. Това е медицина, от която в бъдеще Човек ще се нуждае все повече и повече, нараствайки в своето съзнание, развивайки своето мислене в посоката на духовните процеси, които са в основата на Човешкото същество.

В България от години се подготвя семето на Антропософската медицина и поради обективни фактори тук все още интересът от страна на лекарите не е достатъчно голям. Но с много колеги вече искаме това да се случи и се надяваме на вдъхновението на лекарите да се задълбочат в истинската същност на човешкото същество, по-дълбоко от начина, по който го разглеждат съвремената медицина на физически план и различните методи на психологията и алтернативните методи на лечение на психически и ментален план.

Сега най-после тази възможност реално започва да се осъществява със сътрудничеството на опитните вече в тази област руски лекари, нашите преподаватели от Санкт Петербург. Основни преподаватели са Денис Кошечкин и Вадим Сиволобов. Ще се включват и евритмисти, лечебни масажисти и други специалисти по направленията в Антропософската медицина.

Обучението ще се проведе в течение на 3 години с по 2 модула на година от по една седмица и между тях онлайн модули. Първият модул ще бъде на 19-21 май във Варна, три дни – въвеждащ, опознавателен.

За записване и въпроси – Радослава Ангелова

Тел.: 0878478638 (viber, whatsapp, telegram)

radi.angel@gmail.com

Обучение по Антропософска медицина за лекари и терапевти - 19-21 май, Варна