Oбучение по Енергийна Психология – SDW – 28-30 Юни 2024 – София

Oбучение по Енергийна Психология – SDW – 28-30 Юни 2024 - София


ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНO РАЗВИТИЕ

и

ИНСТИТУТ ПО ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ

в партньорство с

SOUL DETECTIVEUSA
организират

Сертификационно обучение

по

Енергийна Психология

Soul Detective WorkSDW

Първи модул

28 – 30 Юни 2024 г.

гр. София

Предвидена е отстъпка при внасянето на таксата до 28-и Април 2024 г.

Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално в помагащите професии.

След края на обучението участниците ще получат сертификат за SDW фасилитатор от създателя на метода – д-р Барбара Стоун

Осигурен е превод на български по време на обучението.

Към обучението има преведено на български печатно ръководство.

Водещ – д-р Барбара Стоун

Oбучение по Енергийна Психология – SDW – 28-30 Юни 2024 - СофияСъздателката на метода SDW Д-р Барбара Стоун е клиничен психолог и психотерапевт с над четиридесет годишен опит. Тя е сертифициран преподавател и консултант на „Association for Comprehensive Energy Psychology – USA“, преподавател в „Energy Medicine University – USA”, водещ на обучения и уъркшопи в САЩ, Канада, Латинска Америка, Европа и Африка и автор на няколко книги, между които “Invisible Roots: How Past Life Trauma Can Liberate Your Present”.

Темата за изцелението е нещо, което е много близо до сърцето на Д-р Стоун, тъй като нейната първа книга „Cancer As Initiation: Surviving the Fire” е автобиографична равносметка на нейното изцеление от рак на гърдата с помощта на холистични методи, след като през 1991 година и е била поставена тази диагноза.

С помощта на създадения от нея метод SDW става възможно откриването на невидимите корени, на някои от актуалните емоционални, физиологични и житейски проблеми на хората, в преживените травматични събития в някои от миналите им прераждания, като разработените от д-р Стоун протоколи за работа с SDW, помагат на хората да се освободят от негативните енергии и емоции свързани с тези травматични преживявания, които душата им е носила в продължение на поредица от животи.

Какво представлява методът SDW

SDW е един от методите на иновативното направление „Енергийна Психология“. Този метод, както и останалите методи на това направление, е насочена към балансиране на физиологичните, емоционални, когнитивни и енергийни параметри на човешката същност, посредством комбинацията от източни подходи за работа с енергийната система на човека и западната психология и психотерапия, с цел възстановяване и съхраняване на здравословното и балансирано състояние на хомеостаза на тялото и психиката.

Повечето трансформативни, изцелителни и психотерапевтични методи и школи работят само с емоционалните, менталните и евентуално с кинестетичните пластове на човешката същност. Методите на Енергийната Психология работят и с енергийната система на човек, но целите на повечето от тези методи са насочени единствено към актуалното физиологично, емоционално и енергийно състояние на човека, като работят ограничавайки се в биографичното ниво на личността.

SDW отива отвъд тези пластове, адресирайки работата си към трансперсоналните и трансбиографични енергийни отпечатъци в душата на човека. Голяма част от актуалните емоционални, телесни и житейски проблеми имат като първоизточник (невидими корени) подсъзнателните програми и енергийни „отпечатъци“, които са формирани в някоя от предишните ни реинкарнации или са свързани с модел наследен от предците ни, с деструктивни енергийни въздействия от личен или външен източник, обети за бедност и безбрачие, дадени в минал живот, както и други видове енергийно-информационни конфигурации, които блокират нормалният поток на енергията.

Когато успеем да се освободим от тези блокажи, това освобождава свободния поток на енергията, което от своя страна води след себе си като резултат до това да живеем живота си здрави, да имаме удовлетворяващи взаимоотношения, да имаме енергията да постигаме целите в живота си и да еволюираме в духовен план.

Минали животи

Квантовата физика ни показа и ни доказа, че на определено квантово ниво така наречената от физиците „нулева точка“, времето и пространството не съществуват. На това ниво всичко е СЕГА и ТУК. Погледнато от перспективата на доказателствата на квантовата физика, които ни показват, че в основата на всичко лежи една изначална реалност, в която няма времеви и пространствени измерения (което означава, че всичко съществува във всеки един момент и навсякъде), миналите животи са нещо, което съществува като енергия и информация във всеки един момент на съществуването ни в триизмерното пространство на проявеният свят и по тази причина е разбираемо, че те оказват влияние върху актуалният ни живот. Така наречената от квантовите физици „нулева точка“, по начина по който те я описват, кореспондира напълно с това, което в различните култури и времена бива наричано с различни имена – Дао, Брахман, Бог, Абсолют, Източник и т.н.

Изцелението на проблемите останали от минали животи, позволява на човек да продължи напред в живота си, освободен от приковаването си към тях.

SDW, създадена от Д-р Стоун, работи ползвайки мускулното тестване (приложна кинезиология) с цел да достигнем до информацията от минали животи и прибягва до техники от Енергийната психология, с помощта на които бързо се изчистват травми от минали реинкарнации, възстановявайки загубената енергия.

Приложения на SDW

SDW може да бъде ефективен метод при следните проблеми:

Зависимости към храна, цигари, алкохол, и наркотици, при гняв, тревожност и панически атаки, нощно напикаване при деца, депресия и тъга, печал, дислексия, вина, срам, паразитни навици, инсомния, болезнени спомени, кошмари, посттравматичен стрес, страхове и фобии включително страх от говорене пред публика, страх от височини, страх от летене със самолет и др. Алергии към различни субстанции, както и такива с неизяснена етиология, дихателни дисфункции, справяне с болков синдром, артрит, мигрена, болки в гърба и врата и др.

За кого е това обучение

Терапевти

Обучението е подходящо и за онези, които биха искали да използват SDW в терапевтичната си практика – психотерапевти, лекари, физиотерапевти, натуропати, холистични терапевти специалисти по хранене, Рейки практици, НЛП практици, бизнес и лични коучъри и др.

Хора, интересуващи се от себеразвитие

Това обучение е подходящо за тези, които искат да използват SDW като техника за самопомощ и подкрепа на своите приятели и семейство.

Хора, които нямат предварителни познания в областта на помагащите професии

Много хора решават да участват в това обучение като първа крачка към това да създадат своя собствена практика. Учители, инженери, компютърни специалисти, счетоводители и много други хора с различни професии желаят да променят живота си и избират SDW, тъй като за практикуването ѝ не е необходимо да имат предварителен опит с други методи, за да са способни да я овладеят.

Част от нещата, които ще научите по време на обучението по SDW:

НЯКОИ ПО-СПЕЦИФИЧНИ ПРОБЛЕМИ, КЪМ КОИТО Е НАСОЧЕНА РАБОТАТА СЪС SDW, С КОЕТО ТОЗИ МЕТОД СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ОСТАНАЛИТЕ МЕТОДИ НА ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ, ПРИ КОИТО НЕ СЕ РАБОТИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЗА ТОЗИ РОД ПРОБЛЕМИ:
Родови/Фамилни травми
Енергийните дисбаланси в следствие на неотработени травми, които могат да са преживени от някой от предците ни, могат да се предадат на бъдещите поколения чрез ДНК информацията и да окажат влияние на живота, здравето и психиката на потомците. С помощта на SDW успяваме да проследим и да открием първоизточника на родовата травма и с помощта на сурогатна работа да помогнем за изцелението на съответния предшественик. Този изцелителен процес освобождава както предшественика, така и потомците му от този неотработен травматичен отпечатък.
Обети
Когато през VI век християнската църква обявява концепцията за прераждането за ерес, това създава голям проблем за истински търсещите духовно развитие хора в християнският свят, които възприемат тогавашната християнска догма като единственият верен път за духовен напредък. Обетите за бедност, непорочност и покорство, поемани от монахините и монасите, без да бъдат съзнателно отменени, водят след себе си във всички следващи реинкарнации до трудности в изграждането на нормални и удовлетворяващи отношения с противоположния пол, до невъзможност да създаваме хармонично семейство и деца и до себесаботирането на стремежите за постигне на нормално материално благополучие.
С покачването на вибрацията на духовната енергия в наши дни, ние вече разполагаме с „бързи писти“ за духовен напредък, без да е непременно необходимо да преминаваме през страданието, като начин за приближаване към божествената ни природа, така както е било необходимо в отминалите епохи. В днешно време ние разполагаме с възможността да се приближим към нашата божествена същност посредством радостта и копнежите на сърцето ни, изпълнявайки мисията на душата ни.
Вплитане с енергийно информационното поле на близки хора
Понякога проблемите през които преминават клиентите ни не са техни лични, а принадлежат на някой друг. Например, когато някой обичан от нас човек почине – родител, дете, брат или сестра – се случва непреодоляната силна скръб да отвори своего рода пробив в енергийното ни поле и да създаде нещо подобно на енергийни нишки, които не позволяват на душата на починалия да премине напълно отвъд и вплитат енергийната му същност с тази на клиента. Протоколът на SDW за работа в подобни случаи помага да се установи дали корените на проблема не са от такова естество. С помощта на този протокол помагаме на клиента да излекува раната от загубата, в следствие на което енергийният пробив се затваря, енергийните нишки, които са вплели енергийните същности на починалият и клиента се прекъсват и това освобождава и двамата.
Деструктивни енергии

Когато кожата ни е наранена, бактериите могат да проникнат и да предизвикат инфекция. По същия начин, когато човек страда от емоционална травма, деструктивните сили на гнева, яростта и омразата могат да проникнат в енергийната система на човек, да го разболеят и да отнемат от жизнената му сила.

Тези деструктивни сили се проявяват по различни начини:

 1. В слаба форма: като себекритикуващи мисли и нагласи, които ни карат да правим нещата по деструктивен за нас начин.
 2. В умерена форма: негативни вярвания като – „Аз не заслужавам да бъда обичан/а“, „Живота е страдание“ и т.н.
 3. В остра форма: като деструктивни програми, които водят до пасивна или активна суицидност.

Част от темите на обучението по SDW:  

 • Мускулно тестване, включително 12 начина за себетестване
 • Центриращи тестове и корекции
 • Свързване с духовните ни водачи
 • Протокол за изчистване на травми от минал живот
 • Цялостен алгоритъм от TFT (Thought Field Therapy)
 • Меридианите и специфичните им изцелителни точки, свързани емоциите
 • Идентифициране и изчистване на ограничаващите вярвания, наричани още „психологически обрати“
 • 15 допълнителни алгоритми от TFT (Thought Field Therapy)
 • Персонализиране на последователността на меридианите, с цел по-точно откриване на емоционални затруднения
 • Изчистване на отрицателните житейски убеждения
 • Намиране на първопричината
 • Протокол за изчистване на клетви и проклятия
 • Възстановяване и оцялостяване на наранените части на душата
 • Освобождаване от енергийни обвързаности
 • Изчистване на обети с пагубно въздействие, включително за бедност, за целомъдрие, за страдание и за подчинение
 • Изцеляване на трансгенерационни травми
Ползите от избора на специфичен подход с конкретни точки и последователност на третирането им, според спецификата на клиента и проблема са:
 • По-бързи и по-кратки процедури
 • По-голяма конфиденциалност, тъй като не е необходимо клиента да навлиза в детайли за случилото се, за да се справи с последствията му
 • Повишена ефективност

  Повече информация за метода SDW, както и за предстоящия тренинг, можете да намерите,

като кликнете върху следващите линкове:

Ако желаете да вземете участие в предстоящия тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности относно таксата, сроковете за внасянето и, отстъпките при внасянето и в съответният срок, условията за участие, сертификационните изисквания и т.н., на посоченият  имейл адрес –   integral.institutebg@gmail.com

Сърдечни поздрави

Екипът на ИИР

www.integral-bg.eu

Oбучение по Енергийна Психология – SDW – 28-30 Юни 2024 - София