„PEAT Тренинг за Процесори” и „DEEP PEAT-4(DP-4) – 4-6 март-София

 
 
НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ ПСИХО-ЕНЕРГИЙНИ И ДУХОВНИ ТРЕНИНГ-СЕМИНАРИ 
PEAT Тренинг за Процесори” и „DEEP PEAT-4(DP-4)
на известния духовен учител и майстор Живорад Славински само на 4-5 и 6 март 2011 г. в София
Възползвайте се до 28.02. от отстъпките в цената !       
Какво ще получите в тези два уникални психо-енергийно-духовни тренинга ?
2-дневния „ПЕАТ тренинг за Процесори и 1-дневнияDP-4 (Deep Peat-4), са ненадмината по мощ и ефективност комбинация между енергийна терапия, практическа психология и духовна мъдрост, за бързо, дълбоко и ефективно справяне с различни лични, здравни и междуличностни проблеми.
Към днешния ден те са най-бързият и ефективен познат метод за енергийна и психо-духовна терапия
        Какво представлява 2-та PEAT тренинга? Това са системи от най-новото, пето поколение енергийно-психологични и духовни терапии. За сравнение, ще посочим, че:
        * 1-то поколение е т.н. TFT на Калахан, създаден още 1980 г. и се основава на доста сложни и не много практични акупресури на многобройни комбинации от десетки акуточки;
        * тренинг от 2-ро поколение е вече добре познатия EFT (Emotional Freedom Technique) известен в България като ТЕС (Техника на Емоционалната Свобода) на Гари Крейг (1993), в който се използва дузина акуточки. Между другото, организаторът на настоящата проява на Славински – Панайот Рандев, в ролята си на главен психолог на армията проведе с над 40 военни психолози още през 2003 г. (няколко години преди да стартират съществуващите понастоящем няколко треньори и курсове по ТЕС), първото в България обучение по EFT, EMDR и други психо-енергийни техники за целите на бързата психотерапия с военни в мисии;
        * 3-то поколение са по-слабо познатите у нас специализирани техники от втората половина на 90-те години за справяне с конкретни здравни или психологични проблеми (астма, алергия, стрес и др.), напр. TIP, TAP, NAET, NAEM, HELP, EDxTM и др.;
        * 4-то поколение са синтезите между две и повече енергийни, телесни и психологични техники от последното десетилетие, напр. WHEE (съчетание между EFT и EMDR), WLH, BSFF и др.;
* 5-то поколение е именно подхода на Ж.Славински (PEAT), който в първата си версия е създаден през 1999 г., но досега е претърпял няколко сериозни модификации, последната от които е от 2011 г., когато излезе новата му книга за PEAT.
Каква е разликата между PEATтренинг за процесори  и Deep Peat-4 (DP-4)?
Основните разлики са две:
1) При PEAT тренинг за процесори се работи основно с т.н. първични полярности в нас  (т.н. Primes), които са най-дълбоките, основополагащите за даден човек, на и над които се надстройват останалите полярности в нас. По отношение на резултатите си този тренинг има ефекта на дълбинна психотерапия, без, обаче, да се основава на психо-анализа или сходни на нея инсайт-базирани терапии, които са много бавни и изискват много сесии в течение на сед-мици и месеци. Възможно е в рамките на тренинга някои участници да не могат да достигнат или да работят успешно със своите основни, първични полярности, поради различни причини (най-често,вътрешни съпротиви), тогава може да се наложи провеждането на още една или повече сесии в по-късен момент от квалифициран ПЕАТ процесор.
При DP-4 се работи не с най-дълбинните, а с която и да е избрана от нас полярност вътре в нас и практически при всеки участник в рамките на тренинга се постига ефект. Това става благодарение на синхронната работа ангажираща както лявото, така и дясното мозъчни полукълба.
2) При PEAT тренинг за процесори освен с нас самите, се работи и по това как да провеждаме ПЕАТ процесинг (това е терминът за практическа работа, синоним на терапия, консултиране или помощ) с други хора – наши близки, познати, роднини, приятели, колеги, както и с наши клиенти (ако сме психолози, психотерапевти или консултанти). Научаваме се да правим и т.н. соло-процесинг, т.е. процесинг върху себе си. В този смисъл, ПЕАТ е освен собствена терапия и обучение за осъществяването й с други хора. Дава се сертификат за обучението.
При DP-4 се работи само с нас самите, но по един много бърз, ефективен и универсален начин.
Цената за участие във всеки от тези два тренинг-семинара зависи от момента на плащане, а могат да се ползват и отстъпки:
        * цената на 1-дневния Deep PEAT до 28.02. е 150 лв., а от 1.03. и на място – 175 лв., а на
              * 2-дневния PEAT Тренинг за Процесори” до 28.02. е 250 лв., а от 1.03. и на място – 320 лв., като
        * Пакетната цена на двата PEAT тренинга до 28.02. е 395 лв., а от 1.03. и на място – 450 лв.
При участие на 3-ма и повече участници от една организация има 10% отстъпка.
 ==================================================================================
УНИКАЛНО ЕФЕКТИВНИТЕ ТРЕНИНГ-СЕМИНАРИ 
ГНОСТИК ИНТЕНЗИВ” и „АСПЕКТИКАна 2 и 3 март 2011 г. в София
          Какво ще получите в тези два уникални 1-дневни тренинги ?
В „Гностик Интензив” между 70 и 90% от участниците в този тренинг (а той е провеждан с хиляди хора в десетина страни през последното десетилетие) успяват да получат само в рамките на 1 ден Гнозис, Пряк Опит за себе си, Вътрешно директно преживяване на Истината за себе си или за важни неща в живота си, или както още е познато – просветление, сатори и др. подобни състояния и термини за тях. Геният на Славински успява да свие преди повече от десетилетие многогодишните усилия на духовни учители и ученици от духовните източни и западни езотерични школи до 3-седмичен процес, а по-късно и днес само до 6-8 часа. Това, меко казано, е революция в методите за постигане на просветление.
Аспектика” – от всички чудодейни системи на Духовната технологии на Слависнки, тя е най-великото чудо на всички! Това е най-революционна система, която бързо и ефективно трансформира всяко нежелано състояние. Тази система е уникална с това, че ни учи на моментален и мощен процес за превръщане на Вашите най-лоши краткотрайни състояния, страхове, фобии и самоунищожителни поведение, във Вашите най-добри съюзници. Представете си, че всички неща, които най не харесвате в себе си алхимически се трансформират в подарък от Бога вътре във Вас. Ето това е Аспектиката !
Цената за участие в тези два тренинг-семинара зависи от момента на плащане, а могат да се ползват и различни отстъпки:
До 31.01.2011 цената за участие във всеки от 1-дневните тренинги  до01-28.02. цената е 150 лв., а след 1.03. и на място – 175 лв.
При участие и двата тренинга „Гностик Интензив” + „Аспектика” цената до 28.02.  е  275 лв.,
           а след 1.03. и на място –  325 лв. Има отстъпка за 3-ма и повече участници от една организация.