Практически курс по Питагорова Нумерология с Мира Медарова – 1 ниво, 1-а част – 13, 14 и 15 май – в Клуб-Библиотека „Виделина“

Заповядайте на
Практически курс по Питагорова Нумерология
1 ниво, 1-а част

с Мира Медарова

Дата: 13, 14 и 15 май
(петък, събота и неделя)

от 17.00ч – в петък
и

от 10.00ч до 17.00ч – в събота и неделя

в Клуб-Библиотека Виделина, Варна

За записване: 0888 053 377 – Зорница

Практически курс по Питагорова Нумерология с Мира Медарова – 1 ниво, 1-а част – 13, 14 и 15 май – в Клуб-Библиотека „Виделина“

НУМЕРОЛОГИЯТА е науката, която изучава и обяснява въздействието на вибрациите на числата върху живота на човека. Магията на числата е използвана далече в древността за разпознаване на човешката енергия, уникалност, качества, потенциал и съдба. Вавилонци, китайци, евреи, египтяни са създавали и използвали своя система за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата. Западните традиции виждат в нумерологията изкуство, чрез което могат да се определят основни тенденции от пътя, характера и реализацията на личността.

Великият Питагор е казал, че светът е създаден от звуци, цветове и числа. Числата са тухличките, от които е изградена Вселената. Той е живял доста време в племето на лагоните, за които в преданията се говори, че били прилежни ученици на древните и тайнствени жители на Атлантида. И точно тези тайнствени знания е успял да усвои.

Магическата таблица на Питагор е лесен метод за самопознание и подобряване на отношенията с хората около нас. Питагоровата Нумерология има за цел да предаде техниката и инструментите за самопознание чрез енергийните вибрации на числата.

Практическият курс е интензивно обучение, което ще ви въведе в

– основите на Питагоровата Нумерология или квадрата на Питагор

– как да изготвим нумерологична карта

– базовата информацията за числата от 1 до 9

– значение на числата в нумерологичната карта – броят и липсата им, норма и слабост и в кои области от живота и общуването ни се проявяват

– типове характери и защо сме толкова различни

– общуването и комбинациите между числата

– значението на мъжки и женски числа

– Дух, Душа и Тяло и как работят в нас

– Алтруисти, Партньори и Материалисти

Методът на Питагор работи сам, без значение вие какъв тип сте. Всичко, което говорите, ще бъде вярно. Отключва творческия потенциал на всеки. Първо променя нашето мислене и отношение към самите нас и след това променя отношението ни към хората, с които общуваме .

Водещ: Мира Медарова – нумеролог от 37 години. Открива Питагоровата нумерология като ефективен метод през 2000 година и вече 21 години помага на стотици хора в опознаване и трансформиране на личния си път. С удоволствие и готовност предава своя опит и смята, че всеки може да се научи да работи ефективно с този уникален и много лесен метод.

Поднесена с хумор, за да няма обидени, но много сериозно подплатена с примери, тази нумерология ще ви очарова, както стана и с мен. Ще се радвам, ако изберете аз да съм вашия навигатор в пътуването към себе си и към другите! Това пътешествие има силата да ви направи щастливи и мъдри хора!“, споделя Мира.

Да си поиграем с цифрите и да опознаем себе си!

Носете си доброто настроение и неща за писане и бъдете готови да си тръгнете променени и с разширен мироглед!

Такса-дарение за трите дни: 220 лв

Само с предварително записване
по един от изброените начини:

На телефон/вайбър: 0888 053 377 – Зорница

E-mail: zpetkova7@gmail.com

На място в Клуб-Библиотека „Виделина“

бул. Мария Луиза No 7, ет.2

Раб. време: пон, сряда, петък и събота : 15:00 – 19:00

E-mail: videlina777@abv.bg

тел. 0876 777 156

Мястото се гарантира с предварително заплащане на минимум 50% от сумата.

Място на провеждане:

Варна, бул Мария Луиза 7,

тел. 0876 777 156

Практически курс по Питагорова Нумерология с Мира Медарова – 1 ниво, 1-а част – 13, 14 и 15 май – в Клуб-Библиотека „Виделина“