Съобщение от Общество “Хармонизъм” – Медитация на 24 март

*** *** ***
 
Скъпи приятели,
 
Дните са усилени, събитията се нижат едно след друго – за съжаление лоши неща, земетресение, ядрена катастрофа, война. Всичко това е резултат от действията на човешкия род. Трудно е да преценим коя е причината за случващото се. Дали Майката Земя се справя с човешкото арогантно поведение спрямо нея, или покварата на човешкия род е стигнала своята критична стойност?
 
Нека запазим любовта която излъчваме, нека бъдем себе си и да ползваме своите знания. Нека не търсим причината в т.н трансформации, дали наистина се случват или проповядването им е част от цялата манипулация сега няма никакво значение. Има много страдания, смърт и разруха… Нека се справим с това.
 
Отново Ви каня на обща медитация, този път за преодоляването на ядрената криза в Япония и опазването на българската природа и род от радиоактивното замърсяване. Участвайте и с това защитете себе си и своите семейства. Силни сме когато сме заедно.
 
Медитацията ще се проведе на 24 Март от 21, 30 ч.
 
Участието е безплатно, но моля всички участвали, (независимо дали се познаваме) при изтеглянето на записа да попълнят свой актуален имейл адрес и града в който живеят. На него ще получавате съобщения за следващите ни прояви.
 
Аудиозаписа ще бъде публикуван на 22 Март на сайта на “Общество хармоничен прагматизъм” www.harmonypragma.com
 
Спомнете си, как се справихте с епидемиите от хепатит и грип, нека го направим и сега! Преборете се с мързела и препратете писмото на всички познати. С това най-много да помогнете на някого. Не го ли направите – програмирате битието си да бъде лишено от помощ. (извинявайте но трябва да Ви го напомня). Не мислете само за себе си!
 
Желая Ви мир, здраве и успех!
 
Бойко Никифоров