Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни – 2 юли, Варна ❤️

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Защо е важно да познаваме себе си?

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Всеки ден се налага да взаимодействаме със себе си, семейството, с колегите си в работата и в романтичните взаимоотношения и навсякъде носим своите „очила“ на личността – онази специфична и уникална за всеки съвкупност от спомени, мисли, чувства, убеждения, ограничения, желания, мечти и защити, през чиято призма възприемаме себе си, света и другите.

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Личността на човека еволюира така, че да разреши определени проблеми, с които сме се сблъсквали в миналото и като малки. Повтаряйки своите заучени механизми за справяне, някои предизвикателства и конфликти в живота също упорито се повтарят – в личните отношения или в работата.

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Тогава ни се иска да вярваме, че има магическо хапче или копче, което бързо ще ни направи нов човек.

Такова обаче няма. Единственият ключ е да опознаем себе си толкова, че да свалим „очилата“ или да ги заменим с други, които ще ни носят резултатите, които искаме.

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Самопознанието е риск. Не всичко в огледалото ще ни хареса и понякога ще се налага да изминем отново забравени и болезнени участъци от личната си история. Но да не започнем никога това пътуване е още по-голям риск – рискът да останем сами, неуверени, затворени в черупката си там, където мечтите са само сънища.

☀️ Какво се случва с мен, че реагирам така?
☀️ Как се свързвам с другите?
☀️ Какво ограничавам себе си и какво не си позволявам?
☀️ Какво искам в живота си?
☀️ Какво в моята история блокира моето развитие?

☀️ Как да си партнирам с реалността така, че да сбъдвам намеренията си?

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Истински важно е да познаваме себе си. За да се адаптираме към все по-бързо променящия се свят. За да разбираме себе си и другите по-добре и да можем да си сътрудничим за постигането на успех. За да намерим спокойствие сред цялото осъждане, болка и критика в ежедневието. За да общуваме истински и пълноценно с близките си. За да се забавляваме, без да изпитваме чувство на вина. За да си дадем шанс още веднъж, когато мислим, че всичко се е провалило.

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Есенс процес, разработен и воден от д-р Менис Юсри и неговия екип, насочва участниците към разпознаване на неработещите стратегии, които повтаряме. Осъзнаването им носи възможности на нови избори и алтернативни действия. Процесът се случва в среда на приемане и подкрепа и дава нов поглед към човешките ценности и това как да постигаме целите, които си поставяме с повече енергия и разбиране към себе си и другите.

✨ Ако сте посещавали други семинари и обучения за личностно развитие, Есенс процес е подходяща следваща стъпка за вас по този път.

Очакваме ви!

 РАННА РЕГИСТРАЦИЯ С ОТСТЪПКА: Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️
https://essence-foundation.bg/essence-1-varna-june-2023/

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Дати на провеждане:

30 юни – 2 юли 2023 г.

Регистрация: 30 юни, 9:30 – 9:50 часа

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Семинарни дни:
30 юни, 10:00 – 20:00 часа
1 юли, 10:00 – 20:00 часа
2 юли, 10:00 – 20:00 часа

*времето за завършване е приблизително и зависи от груповия процес

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️ Цена за участие за целия семинар:
– 390 лв при плащане до 15 юни
– 450 лв при плащане след 15 юни
– 290 лв за повторно участие

* За ползване на специална отстъпка за групово посещение (5 или повече човека), свържете се с нас на 0878 246 945 или info@essence-foundation.bg

Водещ: Д-р Менис Юсри

Място на провеждане: гр. Варна, Св. Св. Константин и Елена, хотел Романс Сплендид

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️Д-р Менис Юсри

Водещ терапевт, фасилитатор и супервизор на екипа на фондация „Същност”. Работи като фамилен и системен психотерапевт и психолог, и петнадесет години като супервизор към британската национална здравна служба. През последните 20 години създава и води семинари за личностно развитие, терапевтични тренинги и публични лекции в Европа, САЩ и Азия.

За допълнителна информация:
0878 246945 и info@essence-foundation.bg

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️

 

Семинар Есенс процес I с д-р Менис Юсри, 30 юни - 2 юли, Варна ❤️