Семинар на Крион и Лий Каръл в София – 17-18/09

Мили приятели,
Заповядайте на семинар на Крион и Лий Каръл в София през септември!

По-долу ще намерите информация за семинара, както и за представянето на най-новата книга на Лий Каръл –
"12-те слоя на ДНК".

Семинар на Крион и Лий Каръл в София - 17-18/09

 
 
Присъствайте на два интензивни дни, изпълнени с ченълинг на живо, нова информация за ДНК, най-последното в науката и квантовата физика, посланието, предназначено за България, незабравими моменти в енергията на Божествената любов, музиката, която рисува картини и още, и още, и още… Вероятно вече си спомняте срещата която ви предстои. Крион както винаги ще започне с думите станали вече прочути по цял свят:
 
"ПРИВЕТСТВАМ ВИ СКЪПИ МОИ, АЗ СЪМ КРИОН ОТ МАГНИТНАТА СЛУЖБА…"
За Лий Каръл:
Световно известният писател Лий Каръл е автор на 15 книги, преведени на 24 езика, продадени в милиони екземпляри по целия свят.  23-годишният опит на Лий Каръл като канал на КРИОН доведе до световно признание на работата му. Лий Каръл запозна света и с термина "индигови деца". Лий като партньор на КРИОН гостува в ООН 7 пъти. Международните Конференции на КРИОН по света събират публика от хиляди. Изпълнената с любов информация, донесена чрез партньорството между Лий Каръл и КРИОН промени живота на милиони хора по целия свят. Повече информация за КРИОН и Лий Каръл – автора на забележителната поредица на КРИОН, можете да намерите на:
www.kryon.com; http://www.indigochild.com

 

За Робърт Коксън:
Робърт Коксън за магията на музиката. Музиката на Робърт Коксън е сравнявана с Вангелис. Три пъти номиниран за престижната награда "Феликс", Робърт става най-популярният бестселър на Ню Ейдж музика в света. Той вярва, че силата на музиката може да изцели съзнание, чувство, човек. Започва да пътува с Лий Каръл през 1998 и е музикалната същност на КРИОН и до днес. За последния си албум “Безкрайната същност на Живота” Робърт казва, че докато композира, неговото намерение е да създаде албум, който да сътвори моста между съзнанието и вечността… мястото, където човек може да преживее същността на живота – Източникът на Всичко, което Е.
 
За Пеги Дубро:
Пеги Феникс Дубро е световно известната създателка на Техниката за Баланс ЕМП. Тя е авторитета в разбирането на Универсалната Калибрационна Решетка. Техниката за баланс днес се практикува в повече от 60 страни по света, където хора от различни култури и религии чувстват резонанс с оригиналното намерение в техниката ЕМП – да познаят и заживеят живота възможно най-пълноценно, със съзнание в Любовта и осъзнатост за свързаността във всичко и уникалната свещенна същност на всяко човешко същество. Повече информация за Пеги Феникс Дубро и системата ЕМП баланс на:
www.kryon.com или на www.emfworldwide.com

За Хорхе Бианки:
Международен говорител и учител, Хорхе Бианки е считан за авторитет в разработването на програми и инструменти, които помагат на човешкото същество да изрази своя потенциал и квантовата си същност. В своята презентация той споделя уникално сливане на най-новото в науката, ежедневен прагматизъм и съвременна духовност. Управител на отдел за Изследване и Разработване на нови проекти в компания Extension Inc., Хорхе управлява разработването на световни нови програми, подкрепящи израстването на човечеството, наречени сериите LatticeLogic
T

 

*******
Преди семинара, ЗАПОВЯДАЙТЕ и НА СРЕЩА СЪС СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ ЛИЙ КАРЪЛ КЪДЕТО ТОЙ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ПОСЛЕДНАТА СИ КНИГА 12.

 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА " 12-ТЕ СЛОЯ НА ДНК "

ДАТА: 14 СЕПТЕМВРИ

МЯСТО: СОФИЯ, ДОМА НА АРХИТЕКТА, УЛ. КРАКРА 11, ЗАЛА 1.
ВХОД: СВОБОДЕН
Семинар на Крион и Лий Каръл в София - 17-18/09