Среща Разговор с Ваджра Гуру Йоги Тан – Как да пробудим Яснотата на Ума и да съхраним Светлината, Мира и Любовта в несигурни времена? – 8 май – Варна

Среща Разговор с Ваджра Гуру Йоги Тан - Как да пробудим Яснотата на Ума и да съхраним Светлината, Мира и Любовта в несигурни времена? - 8 май - Варна

Среща-разговор с Ваджра Гуру Йоги Тан

Тема: Как да пробудим Яснотата на Ума и да съхраним Светлината, Мира и Любовта в несигурни времена?

8 май от 10 ч.

 хотел Димят Рослин, гр. Варна

Вход Свободен

Несигурността поражда безпокойство. Мъдростта е вътрешна опора. Помага ни да останем стабилни и да взимаме правилните решения, дори в трудни моменти.

Ваджра Гуру Йоги Тан е приятел на България, будист, йогин и мъдър учител.

Гуру Йоги Тан преподава Учението „Пътят на Минг Чи“ (сила с яснота и осъзнаване), носи в себе си древната мъдрост на Ваджраяна (тибетския) будизъм и наследството на поколения учители. Отваря сърцата ни за духовно израстване като ни учи на уважение, усърдие в личните практики, добро поведение, дисциплина, мир и любов. Включва медитативни и дихателни практики, двигателни упражнения, изучаване на ритуали, работа с кристали и потапяне в древната мъдрост и философия с непосредствено приложение в живота и видими резултати.

Гуру Йоги Тан е роден в Малайзия и от ранна възраст развива желание за духовно развитие. По време на духовното си пътуване той пътува и практикува в Индия, Непал, Индонезия. Той е йогин от будизма Ваджраяна.

Гуру Йоги Тан е основател и духовен съветник на Обществото Буда Дарма Падмасамбава Малайзия. През 1993 г. Йоги Тан Ууй Енг отдава почит на Негово Светейшество Дунгсе Гараб Дордже Ринпоче. След това Гуру Йоги Тан получава посвещението в тибетския Ваджраяна будизъм на линията Дуджом от Нйингма през 1996г. През 2005 г. Обществото Буда Дарма Падмасамбава Малайзия получава официален лиценз и става член на Ваджраяна Будистки съвет Малайзия (ВБСМ). Той оказва влияние за промяна на здравната система в Малайзия. През 2009 г. открива Център за подготовка на студенти по енергийна медицина там и е председател на Асоцията на енергийните лечители. Има създадени организации за разпространение на духовното учение и последователи в Малайзия, Бали, Индонезия, Бруней и др.

Основните му дейности са насочени към изграждане на добродетелни и семейни ценности за постигане на мир и трайно щастие. Гуру Йоги Тан преподава мъдростта за Истината (Дарма) чрез учението за Светлина, Мир, Любов.

През 2010 година Гуру за първи път посещава България и остава впечатлен от енергията и красотата на страната ни. Скоро в него се проявява стремеж да допринесе за благото на държавата и хората в нея.

Среща Разговор с Ваджра Гуру Йоги Тан - Как да пробудим Яснотата на Ума и да съхраним Светлината, Мира и Любовта в несигурни времена? - 8 май - Варна