Авторски практически семинар „Свободата да се събудиш“ – 10-11/12 – София

 
Авторски практически семинар "Свободата да се събудиш" - 10-11/12 - София
 
Хармония и Виталност
 
представя
 
Авторски практически семинар, подтикнат от вътрешно вдъхновение и интегрален подход на работа, насочен към цялостност, хармония и виталност
 
Свободата да се събудиш
10-11.декември.2011
 
Върху древната, гранитна скала на вечността с изсечени букви откриваме: „Ние не сме повредени или дефектни, и не е нужно да бъдем поправяни. Нашата същинска природа е чиста и съвършенна.“ Просто с времето върху нея се е образувало було от насложени, полепнали, ограничаващи пластове, които тежат и ни разсейват по житейския ни път, което състояние  често ни държи приспани.
Намерението е да се събудим и да ги разтворим чрез трансформация и това ще отвори нови пространства за изява и лични открития за собствeния ни потенциал и уникалност, бликащи отдолу. Подобно на обелването на пластовете лучени люспи.
 
Основна стъпка по житейския път е да бъдеш буден и наясно за вътрешно преплетени пречки,  наранявания и травми, и да имаш осъзнаването, че наистина има неразрешен проблем/предизвикателство от самото начало. Осъзнаването въздейства мощно и събуждащо върху нашето същество. По принцип в живота, за да получим такова осъзнаване или проникновение в себе си, би могло да са преминали години на постоянана обратна връзка от тялото, близките около нас и от Вселената във формата на удари и лош късмет, докато признаем, че съществува. Добрата новина е, че за всяко конкретно предизвикателство има дадено и разрешение, което да спести следващи години на страдание в очакване на чудо отвън.
 
РЕЗУЛТАТИ от събуждащия процес:
–      повишаване на осъзнатостта
–      поемане на отговорност
–      увеличаване на вътрешната сила
–      повишаване на увереността
–      подобряване на здравето
–      повишаване на спокойствието и лекотата в живота
–      повишаване на изобилието
–      повишаване на усещането за цялостност
 
ПОГЛЕД:
Посоката на движение е насочена навътре в две направления – да се постигне вътрешно разширение чрез разтваряне на натрупаните пластове, които ни пречат да изявим своя потенциал и да станем възприемчиви към безкрайните възможности, идващи от Вселената. Тъй като ограничаващите пластовете са различни и разположени стъпаловидно, за да се постигне ефективен резултат, е необходимо да се подходи интегрално/цялостно на всички нива…
 
 
ПОЛОЖИТЕЛНИ странични ефекти:
Въпреки, че насоката на семинара не е обучение или тренинг в конкретен метод на работа, а към лично преживяване, вътрешна трансформация и освобождение в група, са възможни и следните положителни странични ефекти:
  • по време на общата работа ще усвоите по-добре как да прилагате отделни инструменти за самопомощ в своето ежедневие.
  • ще откриете
  • ползите от груповата работа, силата на …
 
За КОГО е този семинар:
·      Имате ли определено поведение, навик или реакция, което Ви саботира и е нездравословно за Вас, и не сте осъзнали от какво е подтикнато?
·      Познато ли Ви е състоянието да сте осъзнали определено лично предизвикателство, което се е проявило или в тялото като симтом, или ограничаващо поведение, емоция, или нежелани мисли, и въпреки това осъзнаване ограничението да продължава да съществува?
·      Случвало ли Ви се е да осъзнаете, че имате определени спирачки в конкретна област от живота, но това да не е достатъчно да ги разтвори?
 
Навлизането в процеса на това вътрешно пътешествие е за всички, които търсят не само себепознание, а и освобождение, както на конкретни лични предизвикателства и блокажи, така и за неизявени такива на различни нива. За всички, които биха желали да пуснат тежести, задържащи напредъка в старата година и да отворят пространство за нови, здравословни възможности, посрещайки новата година.
 
Моята задача е чрез интегрален коучинг и цялостни подходи да навигирам процеса на трансформация и интеграция по най-малкото съпротивление. Това вътрешно събуждане ще бъде интензивно и в същото време внимателно в атмосфера на безопастност и забавление.
 
Вътрешният ми подтик да създам и реализирам този семинар е базиран на няколко фактора от моите практически наблюдения
  • даже и да разполага с конкретни методи и техники, човек не винаги може сам да навлезе по-надълбоко и да погледне в себе си. Понякога ни е нужна и външна подкрепа, като страничен поглед от друга по-широка перспектива;
  • обратната връзка за определени трудности и предизвикателства, която получавам от клиентите в работата си и от хора, натрупали познания и техники за приложение често е: не знам как да подходя; не ми е хрумнало, че може да ми помогне за това; не знаех, че това е възможно; не съм сигурен, че го правя правилно; не знам откъде да започна; обърквам се; отлагам за …
  • възможността да се постигне трансформация на ограниченията на повече хора едновременно, отколкото при индивидуална сесия – само с един човек.
Къде: София, хотел „Сити Авеню“
 
Водещ: Веселин Михайлов – интегрален коуч
 
              
За записване: 0888/ 83 45 14
 
 
 
Изтегли PDF