Законът за Привличането и как създаваме собствената си действителност – 17/12

 
 
Законът за Привличането и как създаваме собствената си действителност
 
лекция
 
в Клуб-Библиотека "Виделина"
 
Лектор: Мона,
основател на българското звено на PlanetArtNetwork(www.tortuga.com) – Пан България (www.pan-bg.com) и ученик на AbrahamHicks (www.abraham-hicks.com)
 
на 17 декември – петък
от 18:30 часа
 
Допълнителна информация: http://www.pan-bg.com/articles.php?cat=27
 
 
Вход : свободен
 
Великата “тайна” за Закона за привличането и фактът, че всичко, което съществува е плод на мисълта е най-бързо разпространяващата се информация в момента. Тази информация е свързана с промяната в съзнанието и 2012 година, около които се спекулира прекалено много.
 
По-голямата част от спекулациите се базират на недостатъчна информация и опит, но всъщност създаването на действителността е абсолютно конкретна “наука”.
Аз съм изучила перспективата на авторите, които имат практически опит с тази тематика, включително и единиците, които са положили първите камъни по тази пътека, като Наполен Хил, Уолъс Уотълс и Джеймс Алън. Сред съвременните разпространители на тези изконни, но забравени за малко истини за нашата същност и действителност са д-р Роберт Антъни, Брус Липтон и редица други.
 
Но тези, които ме накараха да поема по пътя на практическото приложение на тази наука в собствения ми живот и формирането ми на гледна точка от личен опит, са Ейбрахам или по-точно Естър и Джери Хикс. Тяхното посление идва директно от нефизическия свят и тяхната перспектива е безусловна.
 
Тепърва ще намирам най-прекия и приятен път, по който това послание да стигне до хората, които са готови да го чуят.
На тази лекция ще набележа основните точки от цялостната форма на науката за създаването на действителност. След това ще имате възможност да свържете точките сами. Свързването на точките ще можете да направите чрез “програма”, която ще ви предоставя в “компресиран файл”. Както казах, това е проста и лесна, съвсем точна наука, за която ще получите “формулите”, по които можете да пресметнете каквото си пожелаете.
Има само едно условие, за да успеете да получите тази информация: да дойдете с празно съзнание, без очаквания и без формираните ви концепции.

 
Защото заедно за малко ще се върнем в първи клас.
 
Носете си нещо за писане, ако желаете.
Също така, ако желаете, една ваша снимка като дете.
За повече предварителни въпроси, пишете ми на:
thinkandvibrate@gmail.com

С безусловна любов,

Мона