Житен режим с Дар Лимец – начало: 12 февруари 2020

Житен режим с Дар Лимец - начало: 12 февруари 2020

 

Здравейте, приятели!

 

Колективният Житен Режим през 2020 год. ще започне на 12 февруари и с радост ще споделим пакетче лимец с всеки вдъхновен да го приложи за по-Осъзнат, Разумен и Чист живот.

 

Красиво е вдъхновението ви да приложите в Живота си обновяващата сила на лимеца. Имайте Вяра Светла в Доброто!

 

Моля преди да направите заявка за пликче с Дар Лимец за Житен Пост, първо прочетете внимателно инструкциите и се запознайте с инициативататук може да откриете отговори на въпроси, които имате.

 

УКАЗАНИЯ и НАСОКИ за ЗАПИСВАНЕ за БЕЗПЛАТНО ПАКЕТЧЕ с ЛИМЕЦ

 

– Индивидуално записване за Дар Лимец – молим да попълвате формуляра с едно име, което записвате за пакетче. Ако желаете да включите и някой друг, ви молим да попълните за всеки един желаещ поотделно.

 

Записването е ВАЖНО да се извършва само през САЙТА, а не по facebook, email, обаждане по телефона и т.н., за да не се получават пропуски и да сме сигурни, че няма да бъде допусната някаква грешка.

 

Записването става от тази страница за заявки: http://www.darlimec.com/zayavki.aspx

 

– След като направите заявка, молим да проверите вашия e-mail, на който трябва да получите съобщение, че заявката ви е успешна. В случай, че нямате такова писмо, моля проверете в СПАМ филтъра си. Ако и там не откривате, Ви молим да се свържете с нас на: darlimec@gmail.com

 

– Преди началото на Житния режим ще Ви изпратим допълнителен мейл с информация откъде да вземете пакетчето си с лимец.

 

– Ще сме благодарни да отговорите на въпросите за обратна връзка и да се включите в превоза на пликчетата, ако имате възможност!

 

Научете повече на www.DarLimec.com

Житен режим с Дар Лимец - начало: 12 февруари 2020

 

Житен режим с Дар Лимец - начало: 12 февруари 2020